Dagens Dagbok - Söndagen den 29 april 2007 - Första halvan av dagen.

 Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp vid åttatiden och gjorde sina morgonbestyr. Sen så blev det frukost för oss båda. Jag åt gröt och fika som vanligt. Satt en liten stund vid datorn också. Ingen av Jimmy och Jenny var hemma. Jimmy var fortfarande i Norrtälje. Och Jenny sov ju hos Robin i natt.

 

Vid strax före nio så gick jag iväg. Gick till Centrum och till Solakuten och var där när de öppnade klockan nio. Borzko skulle gå i väg vid strax före halvtio. Han skulle till Farstahallen för att träna, och de öppnar halvtio. Jag solade en halvtimme som vanligt, och det var lika varmt och skönt som vanligt.

 

Sen så gick jag en promenad runt omkring här i Farsta. Gick i cirka en och en halv timme. Cirka tio grader varmt ute, soligt och fint, men väldigt blåsigt med en ganska så kall vind. Det var skönt i alla fall att promenera. Jag har inte varit ute och promenerat så mycket på sista tiden, så det hade verkligen hänt mycket ute i naturen. Jag har lagt ut tio stycken fotografier från promenaden i ett separat inlägg.

 

Klockan elva när Farsta Centrum öppnar upp sina affärer på söndagar så gick jag runt en kort stund där och kikade lite. Mest på skor. Men köpte faktiskt ingenting. Kom hem vid halvtolvtiden ungefär. Satt en liten stund vid datorn då. Sen så kom Borzko hem från gymmet vid tolvtiden. Då åt han och jag lite lätt lunch tillsammans och tog en fika.

 

Efter det så åkte Borzko iväg en sväng till Bauhaus i Länna. Spolknappen på vår toalett har gått sönder, så han skulle försöka att få tag på en ny. Jag satte mig vid datorn en stund. Jenny kom hem från Robin vid ettiden. Då åt hon lite lunch, och så satt vi och pratade en stund i köket. Efter det så satte hon sig vid datorn en stund. Borzko kom hem utan någon ny spolknapp. Han ska försöka på annat håll en annan dag när han har lite mer tid, för nu skulle han ju iväg på fotboll.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan...alltid lika skoj att läsa din blogg. Kan inte du börja skriva lite vad ni äter till lunch/middag...så man får lite tips på köpet? Ha en bra dag!

2007-04-29 @ 14:30:14
Postat av: Bim

---> Anonym: Hej! Tack för berömmet! Jo, det kanske jag kan göra, men inte varje dag. Till lunch så äter vi bara typ: gröt, fil, yoghurt, flingor, mûsli, mackor, och sånt. Till middag så äter vi alldeles för ofta snabbmat, både från affären och från restauranger. Vi är lite lata...

2007-04-29 @ 15:03:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0