Dagens Dagbok - Torsdagen den 26 april 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Underbart varmt och skönt ute, cirka tjugotvå grader varmt i skuggan, och strålande sol. Hade tänkt mig en liten promenad, men eftersom jag har lite problem med ett skavsår, så struntade jag i det. Jag torkade av utemöblerna, vattnade blommorna ute, bytte om till piratbyxor, och sen så satte jag mig på vår lilla uteplats ute i solen.

 

Boken, musik, och caffe latte fick också följa med ut. Sen så satt jag där i en timme, mellan halvtre och halvfyra ungefär. Läste lite, solade lite, lyssnade på musik, fikade, och bara njöt av den underbara solen och värmen.

 

Vid halvfyratiden så bytte jag plats. Jag gick in, upp till övervåningen, och sen ut på balkongen där. Drog bort inglasningen, och sen så satte jag mig där, fortfarande i värmen, men nu med ansiktet i skuggen. Kände att jag hade suttit tillräckligt med ansiktet i solen för i dag. Läste ut boken först. När jag var klar med den så hämtade jag upp datorn och satt med den i stället.

 

Satt där och slappade och njöt av värmen i cirka två timmar till halvsextiden. Då kom Jimmy och Jenny hem, så då gick jag in, och ner, och så åt vi tre middag tillsammans vid halvsextiden. Satt och åt och pratade om vår respektive dag också.

 

Efter att vi hade städat undan efter middagen så gick alla lite för sig. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satte han sig vid datorn på sitt rum. Jenny satte sig vid datorn på sitt rum. Och jag satte mig med min dator i köket som vanligt.

 

Vid halvåttatiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag då förstås, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Bokläsning blev det sen för honom fram till sängdags.

 

Jimmy stack iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra vid halvniotiden. Jenny fortsatte att sitta vid datorn på sitt rum. Och jag fortsatte att sitta i köket med min dator. Ingen teve i dag heller, för femte kvällen i rad.

 

Fem inlägg, med det här, har det blivit i dag!

 

Och i morgon är det äntligen image84 igen! Wiieee!!!! 

                                                      (Bilden lånad härifrån)


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Mm fredag och en tenta. Men sen är det sommarlov lite innan sommarjobbet börjar. Att du hinner fixa 5 inlägg per dag*kul*.

2007-04-26 @ 22:07:59
Postat av: Bim

---> Ahnna: Hoppas att tentan gick bra för dig! Ha nu en trevlig helg! :-)

2007-04-27 @ 15:47:19
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0