Förändrat bloggande.

Den första december 2006 så skrev jag följande inlägg:

 
"Jag tror att jag ska förändra mitt bloggande lite. Jag ska testa att blogga lite fler och lite kortare inlägg. Alltså lägga in inlägg lite då och då om olika saker. Jag kan tycka att mina dagböcker blir lite för långa ibland. Och att en del saker både är tråkigt att skriva om, och förmodligen tråkigt att läsa om. Tänkte att jag istället skulle försöka att dela upp dagboken i flera delar. Varje speciell händelse eller sak ska få ett eget inlägg. Och så kanske bara ett litet kort inlägg på kvällen om /det som blir kvar/vardagshändelser/dagens dagbok/. 


Självklart så skriver jag ju till största del för min egen skull. Men lika självklart är ju också att jag tycker att det är jättekul att ha så pass många läsare. Så ni får gärna tycka till och säga vad ni tycker om förändringen. Bättre eller sämre? Det vore jättekul att få lite mer respons och kommentarer av er! Jag får väl se vad jag själv tycker om mitt förändrade skrivande också."

 

Men sen så blev det liksom aldrig så... Men nu ska jag i alla fall, fem månader senare, förändra mitt bloggande! Jag tycker alltid att min "Dagens Dagbok" blir alldeles för lång. Så nu kommer jag att ha en kategori som heter "Dagens Jobb", där jag skriver om min arbetsdag. Sen så ska jag skriva om resten av dagen i "Dagens Dagbok". Men om jag gör något speciellt så ska jag blogga det i separata inlägg.

 

Jag tror att bloggen både blir roligare att läsa och roligare att skriva på det här sättet. Då blir det fler och kortare inlägg istället för ett långt inlägg. Vi får väl se. Jag ska i alla fall testa det här ett tag. Kommentera gärna!


Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Jag gillar din blogg som den är! Men fler inlägg är alltid kul :-)

2007-04-25 @ 21:08:37
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Tack för berömmet! Kul att du gillar min blogg! :-D

2007-04-25 @ 21:17:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0