"Kärleken skär djupa sår" av Helena von Zweigbergk

---------    

Recension av boken: "Kärleken skär djupa sår" av Helena von Zweigbergk (Genre: Skönlitteratur / Deckare.)
  

---------    

"På kvinnofängelset sitter den unga Tanja, dömd till ett långt straff för narkotikasmuggling - ett brott hon säger sig vara oskyldig till. Hon är förtvivlad och söker hjälp hos fängelseprästen Ingrid.
Men bakom hennes oskyldiga yttre anar Ingrid något annat, långt mycket farligare... Är Tanja verkligen den hon utger sig för att vara? Och varför blir Ingrid hotad när hon kontaktar människor i Tanjas omgivning?
Tillvaron ter sig alltmer skrämmande för Ingrid och hon dras in i ett ondskefullt spel som utsätter såväl henne själv som andra människor för livsfara.

En spännande psykologisk thriller och samtidigt en kärleksroman med många bottnar." 

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.

 

---------  

 

Det här var den första boken som jag har läst av den här författarinnan. Hon har tydligen skrivit i alla fall minst sex stycken böcker, för så många fanns det av henne på adlibris.se. Jag tycker att det här var en lite annorlunda deckare, huvudpersonen var en kvinnlig fängelsepräst och det gjorde det hela lite annorlunda. Men jag hade nog förväntat mig lite mer av den, av vad jag hade läst om den. Den var väl sådär tycker jag. Relativt lättläst var den, så jag kan väl ändå rekommendera den. Och jag kommer nog att testa någon mer bok av författarinnan. ///Bim.

 
---------    

Betyg: 3 av 5.  

---------  

Kommentarer
Postat av: Millan

Om du ska testa någon mer bok av henne så kan jag rekomendera "Fly för livet". Den handlar om när fängelseprästen blir tagen som gissla då tre tungt kriminella män ska rymma från fängelset hon jobbar på. Den är mycket spännande och välskriven! Ha en fortsatt bra dag! Kram / Millan

2007-04-15 @ 16:37:48
Postat av: Bim

---> Millan: Tack för tipset! Kollade på adlbris, men den finns tydligen inte i pocket än. Så fort den utkommer i det, så ska jag köpa den! Kom gärna med fler boktips! Ha en bra dag du också! :-)

2007-04-15 @ 16:50:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Millan

Jaha, ja jag såg att den var utkommen 2006 så den är relativt ny. Jag har den i bunden bok, men den kommer nog snart i pocketversion! Jag kommer gärna med tips när jag läst något bra, jag är en riktig bokslukerska :) Mysig en övre bilden är, där du och Jimmy ska äta middag! Snart är sommaren här. Jippi! :)

2007-04-15 @ 17:55:52
Postat av: Bim

---> Millan: Ja, den kanske kommer i pocket till sommaren då. Jag ska hålla utkik. Jag är också en riktig bokslukerska! Fast en periodare! Mest när jag är ledig på sommarlovet! Förra sommarlovet så läste jag 40 böcker! Jag har ju en kategori som heter bokrecensioner om du vill kika! :-) Ja, mysigt att äta ute! Snart är verkligen sommaren här! :-D

2007-04-15 @ 17:58:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Millan

Jag ska genast kolla in din kategori med bokrecensioner för tips på bra böcker! Ska även snart åka utomlands en vecka och då brukar jag behöva ta med mig en cirka 7-8 böcker så då kan det vara bra med lite nytt inhandlat! :D

2007-04-15 @ 19:12:02
Postat av: Bim

---> Millan: Ja, kolla gärna in du! Alltid bra med tips! Vart ska du åka?

2007-04-15 @ 19:26:13
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Millan

Jag ska åka till Fuerte Ventura (Kanarieö) med min familj för lite sol och bad och lugn! :) Det ser jag fram emot mycket. Jag har läst att du brukar beställa hem böcker från internet ibland, hur många dagar brukar det ta att få dem?

2007-04-15 @ 20:34:19
Postat av: Millan

Jag ska åka till Fuerte Ventura (Kanarieö) med min familj. Det ska bli riktigt skönt! :D Sol och bad och god mat och tid att umgås med familjen! Det är inte ofta man hinner det när man arbetar olika tider och har annat för sig utanför hemmet och så! Jag brukar läsa dina dagböcker från Thailand ibland när jag är ressugen faktiskt, det låter så mysigt där! Själv har jag tyvärr ännu inte varit där.

2007-04-15 @ 20:52:52
Postat av: Bim

---> Millan: Okej. Jag har varit på Kanarieöarna 2001, i Puerto Rico.

Ja, oftast så kommer de inom en vecka.

2007-04-15 @ 20:58:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Millan: Kul att du har läst mina resedagböcker från Thailand!

Bloggen är konstig i dag med... Förstår att din första kommentar inte kom fram först.

2007-04-15 @ 21:01:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0