Lördagen den 14 april 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse, som vanligt på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och lite nyhetsläsning under tiden. Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonrutiner. Jimmy hade gått upp redan klockan sex och åkt iväg för att jobba mellan sju och fyra. Jenny var inte hemma, hon är ju ute på Robins släkts landställe.

 

Vid niotiden sen så gav jag mig iväg ut på en långpromenad. Det var ju lika fantastiskt väder i dag som i går, jag tror nog till och med att det var ännu varmare i dag. Jag gick längs tunnelbanelinjen in till stan. Vid Globen gjorde jag en kort paus med toalettbesök och inköp av vatten.

 

Hittade något i dag som jag har eftersökt länge: smaksatt vatten utan kolsyra! Det kanske är jag som har missat det, men jag har aldrig sett det förut. Jag gillar inte vanligt vatten, och jag gillar inte kolsyra, och jag vill inte ha massa socker och onödiga kalorier. Hemma dricker jag ju alltid Fun Light, men när jag är ute och blir törstig så har jag inte hittat det jag vill ha förut. Men nu så fanns det Imsdal vatten, utan kolsyra, i två smaker. Jag köpte smaken: päron och ingefära, och den var jättegod. Det fanns också: vinbär och jasmin, som jag ska smaka nästa gång.

   





Fortsatte sen in till City. Kom dit vid halvtolvtiden ungefär. Gick in på Akademibokhandeln och köpte mig en bok: Kärleken skär djupa sår av Helena von Zweigbergk Sen så köpte jag mig en kaffe och en rågfralla på Pressbyrån. Satte mig på en bänk i solen och satt sen där en bra stund och läste, fikade, åt, solade, och bara njöt av det underbara vädret.

   





Sen så blev det lite shopping. Jag var ute efter ett par korta jeans, alltså inte shorts och inte vanliga långa. Vad heter de egentligen? Piratbyxor? Clamdiggers? Highwaterbyxor? Köpte i alla fall två par. Ett par på Gina Tricot som kostade 500:- kronor, och ett par på H&M som kostade 350:- kronor. Kunde inte bestämma mig för vilka av dem som jag ville ha, så jag köpte båda. När Jenny kommer hem så får hon hjälpa mig att välja vilka jag ska ha. Eller så behåller jag båda två. De översta paret är från Gina Tricot, och det understa paret är från H&M. Vilka är snyggast? Vilka ska jag behålla? Eller ska jag behålla båda? Eller kanske inget par?

     








Dagens kändisspotting blev Camilla Läckberg. Såg henne på Gina Tricot tillsammans med en väninna. Hon är en av mina absoluta favoritförfattare, och även en av mina favoritbloggare.

 
Stegräknaren visade:
Effektiv gångtid: 2 timmar, 42 minuter och 55 sekunder
Antal steg: 18.000  (!)
Distans: 1 mil, 5 kilometer och 300 meter
Förbrukade kalorier: 545  


Kom hem vid tvåtiden. Borzko hade nyss stuckit iväg med tunnelbanan då. Han skulle först möta upp med några jobbarkompisar, och så skulle de gå och ta ett par öl. Och sen så skulle de fortsätta vidare till Söderstadion och se Hammarbys första hemmamatch för säsongen. Matchen började klockan fyra och Trelleborg var motståndarna.

 

Borzko hade ställt fram utemöblerna innan han stack iväg. Det såg så fint ut när jag kom hem.

   





När jag kom hem så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Varvade med stunder vid datorn också. Sen vid fyratiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han duschade och gjorde sig i ordning då. När han var klar sen så åt han och jag middag tillsammans.

 

När vi var klara sen så stack vi iväg med Jimmys bil. Först så åkte vi till Wash & Drive i Fagersjö där Jimmy tvättade sin bil. Sen så stannade vi till vid McDonalds i Västberga (där Jimmy jobbar), och köpte med oss varsin kaffe. Och sen så åkte vi till Heron City i Kungens Kurva. Vi köpte biljetter först, och sen så gick vi in en sväng på Willys och köpte lite godis till filmen och chips för att ha med oss hem sen.

   





Filmen vi såg var action/drama/krigs/filmen: "300". Den var mycket bra. Väldigt häftigt gjord med många coola effekter. Både Jimmy och jag tyckte att den var jättebra.

   





Efter filmen så åkte vi direkt hem. Kom hem vid niotiden. Borzko hade alldeles nyss kommit hem när vi kom hem. Matchen hade gått bra, Hammarby vann med 3-0. Och efter matchen hade de tagit et par öl till.

 

Vi satte oss alla tre i vardagsrummet, och så blev det ännu en film i kväll. Vi tittade på: "Göta Kanal 2 - Kanalkampen".  Den var sådär tyckte jag. Lite smårolig ibland, men inte speciellt bra. Åt chips och godis till filmen också.

 

När filmen var slut så satt Jimmy och Borzko och slötittade på någon annan film på teve. Jag satt då mest och höll på i datorn.

 

-------------  

 

Blogg.se har flyttat hela bloggsystemet till andra servrar. Efter flytten så har inte allt riktigt börja fungera som vanligt igen. Bland annat så blir det fel tid på inläggen och på kommentarerna. Och ibland visas inte kommentarerna som de ska. Det fungerar inte heller att mobil-blogga. Jag hoppas verkligen att allting kommer att åtgärdas snarast möjligt så att allt kommer att fungera som det ska igen.

 

-------------  


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tycker du passade jätte bra i båda byxorna, därför tycker jag att du ska behålla båda ;) fast du får ju såklart bestämma själv det var bara min åsik:)

2007-04-15 @ 00:33:40
Postat av: Anonym

Jag tycker också båda :)

2007-04-15 @ 07:06:32
Postat av: Bim

---> Emma: Tack ska du ha! Det lutar nog kanske åt att jag faktiskt behåller båda... ;-) Men jag vill höra lite vad Jenny tycker också! Jag lyssnar oftast med henne när det gäller kläder! Och så lyssnar jag med Jimmy när det gäller tekniska grejer! :-)

2007-04-15 @ 08:33:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Okej! Tack för åsikten! :-)

2007-04-15 @ 08:33:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Båda byxorna var snygga.
Men de lät lite konstigt när du skrev "jag gillar inte vanligt vatten" hmm, hur kan man inet gilla vatten..

2007-04-15 @ 10:20:26
Postat av: Anonym

tycker intre heller om vanligt vatten
godare med flaskvatten med smak ;)

2007-04-15 @ 11:04:00
Postat av: Anna

Jag tycker båda byxorna var snygga, tyvärr kommer inte jag kunna använda sådana byxor på hela sommaren. Men, men, jag har ju något ännu roligare att se fram emot. (är du nyfiken så kan du ju bara klicka dig in på min blogg.)
Vad mysigt det såg ut på uteplatsen, tyvärr har jag själv inte ens någon balkong. :P

2007-04-15 @ 11:43:31
URL: http://ivantanstider.blogg.se
Postat av: Maja

Gina Tricotbyxan är snyggast, vilken fin figur Du har!

Kram från ett soligt Göteborg

2007-04-15 @ 11:45:58
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack för berömmet om byxorna! Och jag kan förstå att det kanske lät konstigt när jag skrev att jag inte gillar vatten. Jag tycker väl inte illa om vatten direkt. Men det är tråkigt att köpa vanligt vatten på flaska. Mycket godare när det är smaksatt.

2007-04-15 @ 13:39:03
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, visst är det godare när det är lite smak på vattnet! :-)

2007-04-15 @ 13:39:31
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Tack för berömmet om byxorna! Jag tycker själv om dem! Och tack för berömmet om uteplatsen. Den är liten, men det är mysigt ändå. Vi har ju nästan som två balkonger sen också.

Kollade in din blogg, så nu förstår jag varför du inte kan ha såna byxor! ;-) Grattis till din graviditet! Du har en underbar tid framför dig! :-)

2007-04-15 @ 13:43:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Maja: Okej! Vi får väl se vilka jag behåller! ;-) Tack för berömmet om figuren! Vet väl inte om jag riktigt håller med! ;-)

2007-04-15 @ 13:44:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0