Måndagen den 2 april 2007

Måndag igen, och jobb då igen förstås. Gick upp halvfem som vanligt på jobbardagar. Duschade och gjorde mig i ordning. Sen så åkte jag iväg med bilen till jobbet vid fem över halv sex. Den här veckan så är jag först i skalen och fixar grönsakerna, och den andra halvan av dagen så är jag andreman i lilla matsalen. Fulltalig personalstyrka var vi i dag. Vi serverade fiskpanetter och potatismos i dag. Och vi hade även några bleck kvar av pyttipannan som vi serverade i fredags. Givetvis så hade vi vår fina salladsbuffé också.

 

Åkte sen hem direkt efter jobbet. Jimmy hade precis vaknat och gått upp när jag kom hem. Han jobbade ju i natt, och hade sen sovit mellan åtta och två. Han åt lite, och så duschade han, och sen så gav vi oss iväg.

 

Äntligen så skulle vi få hämta hans bil! Han krockade ju med bilen den 21 februari, och sedan dess så har den varit på verkstad. Läs här i dagboken från den 21 februari, och i dagboken från den 22 februari, och i dagboken från den 5 mars. Nu, efter sex veckor, så var den äntligen klar för avhämtning. Riktigt färdig var den inte, det fattas några smågrejer. Men istället för att den står där körklar och bara väntar på dem, så kunde Jimmy hämta den i dag, och så får han åka tillbaka vid ett senare tillfälle och få de grejerna ditsatta.

 

Vi körde till verkstaden, som ligger i Huddinge, med min bil. Vi betalade en hel del pengar... Och sen så körde vi därifrån i båda bilarna. Sen så körde vi direkt till Folksam i Farsta och visade upp bilen och så tecknade Jimmy en helförsäkring på bilen. Han hade ju bara halvförsäkring förut, och eftersom krocken var hans fel, så fick han ju betala hela reparationskostnaden på sin bil själv. Och det blev väldigt dyrt...


   
Efter det så åkte vi hem, och så åt vi middag. Sen så åkte vi iväg igen i Jimmys bil. Först så åkte vi till Centrum och till HemKöp. Där var vi och utnyttjade postservicen som ligger där, och så skickade Jimmy iväg sin gamla mobiltelefon som han har sålt genom Tradera.

 

Efter det så åkte vi och tankade bilen, och så kollade Jimmy luft, olja, vatten och lite annat. Efter det så åkte vi till "Wash and Drive" som ligger mellan Farsta och Fagersjö. Där tvättade Jimmy bilen och dammsög den lite inuti.


   
När vi kom hem igen så hade Jenny nyligen kommit hem från skolan. Hon går eftermiddagar den här veckan. Hon åt då middag. Och sen så hjälpte hon Jimmy med att putsa fönstren inuti hans bil.

 

Efter det så åkte Jimmy iväg igen. Nu åkte han hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Och sen så skulle han åka direkt till jobbet på McDonalds i Västberga för ett fjärde nattpass i rad mellan tio och sju.

 

Jenny satt mest sen på sitt rum. Hon pluggade en del, och så satt hon vid datorn förstås. Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag, sen så duschade han, och sen så tittade han på ishockey på teve i vardagsrummet.

 

Jag satt i köket med datorn och höll på med lite allt möjligt. Vid halvniotiden så tog Jenny och jag en fika, åt lite, och satt och pratade en stund.

 

Bloggläsning och nyhetsläsning nu fram till läggdags.


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Jimmys bil ser mysig ut med skummet :D

2007-04-02 @ 21:21:27
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ja, det gör den faktiskt! Och din bror var så himla glad i dag när han äntligen fick tillbaka sin älskade bil! ;-)

2007-04-02 @ 21:27:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Vilken lycka! Kan känna det ända ner i magen!

2007-04-02 @ 22:16:01
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, precis så var det! ;-)

2007-04-03 @ 16:25:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Härligt! :-)

2007-04-03 @ 22:59:26
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Absolut! :-)

2007-04-04 @ 14:22:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0