Måndagen den 23 april 2007

Måndag igen och jobb igen... Den här veckan så är jag först en fjärdedel av arbetsdagen i skalen och fixar grönsakerna, sen så är jag en fjärdedel av dagen i matsalarna och dukar, alltså förbereder matsalarna inför lunchserveringen, och sen resterande halvan av dagen så är jag andreman i stora matsalen. Vi serverade fullkornspasta med grönsakssås i dag. Fulltalig personalstyrka var vi, allt flöt på bara bra, och ingenting speciellt hände i dag.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. De hade båda två haft en ledig dag från sina jobb i dag. Borzko hade, även den här måndagen, tagit hand om veckostädningen. Jimmy hade sovit länge, och sen så hade han mest suttit och spelat World Of Warcraft i datorn.

 

Jag hade fått mina papper från banken, angående försäljning av aktier, som jag väntade på inför deklarationen. Så då satte sig Jimmy och jag vid datorn och så deklarerade vi hans, min, och Borzkos deklaration. Skönt att ha det klart nu. Och som det ser ut nu så kommer vi alla tre att få tillbaka lite pengar.

 

Sen så bokade vi biljetter. Jag tyckte att After Dark i går var så otroligt bra, och jag tyckte att det var så synd att inte Jimmy var med, för jag vet att han hade tyckt att det var jätteroligt. Så nu bokade vi två nya biljetter. Jimmy och jag ska se dem fredagen den fjärde maj klockan halv tio. Det ska bli jättekul. Jag tycker att det är helt klart värt pengarna att se det en gång till.

 

Middag åt vi tre vid fyratiden. Sen så stack Jimmy och Borzko iväg i Jimmys bil vid femtiden. Först så skulle de till Globens biljettkassa, som är vårt närmaste Ticnet-ombud, och hämta ut After Dark-biljetterna. Sen så skulle Jimmy köra Borzko till hans jobb i Årsta, för Borzko skulle hämta hem lastbilen inför morgondagens jobb. Och sen skulle Jimmy till McDonalds i Västberga för att hämta upp Jenny där vid sextiden.

 

Jenny hade först förmiddagsundervisning i dag i skolan. Sen så hade hon styrelsemöte med elevrådet på eftermiddagen. Och sen så åkte hon direkt till McDonalds för att ha Introduktion där inför kommande jobb.

 

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt. Och sen så blev det till slut kökssoffan och datorn i knäet.

 

Jenny och Jimmy kom hem vid halvsjutiden. Och Borzko kom strax efter. Jenny hade haft det bra på sin Introduktion på jobbet. Hennes första riktiga arbetspass blir på torsdag. Hennes första arbetsdag på McDonalds i Västberga blir samma dag som det är Jimmys sista arbetsdag där efter drygt fyra års anställning. På måndag den trettionde april så börjar han ett nytt jobb med att köra budbil istället.


Jenny satt sen mest på sitt rum. Hon pluggade, satt med datorn, och så läste hon i sin bok. Borzko satt mest och läste i sin bok. Jimmy och jag satt vid köksbordet med våra datorer. Jimmy spelade mest WOW, och jag läste bloggar och nyheter. Sen så läste jag också lite i boken som jag håller på med för tillfället.  

Läs Jennys Blogg! :-D

Kommentarer
Postat av: Angela

Redan klar med deklarationen! Vad skönt och inte fel att få lite slantar tillbaka!

2007-04-23 @ 22:48:59
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Lari

Tack så mycket.. trevligt att bilderna uppskattas..=)

2007-04-23 @ 23:16:10
URL: http://webkocken.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, skönt att vara klar i tid! Och alltid skönt att få lite pengar! ;-D

2007-04-24 @ 18:04:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Lari: Varsågod! Det var så lite så! Jag tycker att du tar mycket fina bilder! :-)

2007-04-24 @ 18:04:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0