McDonalds!

I dag har det varit Jimmys sista arbetsdag på McDonalds, och Jennys första!

 

Jimmy har jobbat på McDonalds i Västberga i drygt fyra år. I tre år så jobbade han extra på kvällar och helger, och sen i lite drygt ett år, sedan han hoppade av gymnasiet, så har han jobbat heltid.

 

Nu så var det hans sista arbetsdag i dag. Han vantrivdes absolut inte, men han kände att han väl testa på något annat jobb. Han börjar på ett nytt jobb på onsdag i nästa vecka. Han ska köra bil istället för att steka hamburgare. Det passar honom säkert, för han älskar ju att köra bil!

 

Jenny har ju jobbat lite extra på 7-Eleven tidigare, men den sista tiden så har hon inte fått några tider där, så då sökte hon på McDonalds istället. När hon sökte, och när hon fick jobbet, så visste hon inte att Jimmy skulle sluta där. Lite synd är det ju att de inte hann jobba tillsammans någonting.

 

Två timmars gemensam arbetstid var allt de fick! Jimmy jobbade sin sista dag i dag mellan sju och fyra. Och Jenny jobbade sin första dag i dag mellan två och fem! Så mellan två och fyra så jobbade de tillsammans!

 

Jenny tyckte att sin första arbetsdag var jätterolig! (Läs gärna hennes blogginlägg om dagen.) Så det bådar ju gott inför framtiden. För hon behöver verkligen jobba och få ihop pengar. Hon kommer att jobba i snitt cirka tolv timmar i veckan. Oftast åtta timmar på en av helgdagarna, och så fyra timmar på en vardagskväll.

 

(Lite kul var det när jag googlade på McDonalds för att få fram en bild till mitt blogginlägg, och så kom min egen bild upp! (Kolla här, längst ner till vänster.))

image83


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Skattar, mm googel är kul. Måste ju bara skriva att jag ger inte beröm för att..utan du är värd det. Denna bloggen är kanon.

2007-04-26 @ 21:10:34
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack för berömmet! Jag blir jätteglad över det! Det ska du veta! Kram på dig! :-D

2007-04-26 @ 21:13:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0