Söndagen den 22 april 2007

Mobilen larmade klockan sju som vanligt. Jag gick då upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det fiberhavregrynsgröt och kaffe till frukost. Lite nyhetsläsning i datorn under tiden blev det också. Borzko gick upp vid strax efter åtta och genomgick sina morgonbestyr. Jenny sov på sitt rum, och det gjorde även Robin, som hade kommit hit någon gång på natten efter att jag hade gått och lagt mig. Jimmy däremot var inte på sitt rum, han skickade sms i går kväll, innan jag gick och la mig, att han skulle sova hemma hos sin kompis Kristian i Hagsätra, och komma hem på söndagsförmiddagen.

 

Vid strax före nio så gick jag iväg till Centrum och till SolAkuten. Solade där en halvtimme som vanligt. Och lika underbart skönt som vanligt var det att ligga där i värmen. Efter solningen så gick jag direkt hem igen. Hade tänkt mig en liten promenad, men jag kände inte för det. När jag kom hem så hade Borzko gått iväg till Farstahallen för att träna. Strax efter att jag kom hem så kom Jimmy hem. Hans kompis Kristian, som han sov hos, skulle åka och jobba, så därför åkte Jimmy hem så tidigt.

 

Jimmy och jag satte oss båda två vid köksbordet med våra bärbara datorer. Jimmy spelade "World Of Warcraft". Jag blev då också sugen på att spela något, så jag loggade in på "Betapet" och spelade alfapet/scrabble. Två matcher mot två "okända" människor blev det, och jag förlorade tyvärr båda. Sen så läste jag lite bloggar och nyheter efter det. Och så började jag att läsa en ny bok. Det blev en av Jennys böcker, en ungdomsbok av Cecily von Ziegesar, den femte boken i serien om Gossip Girl: "Det som passar mig".

 

Vid tolvtiden sen så åt Jimmy och jag lite lätt lunch. Vid kvart över tolv så vaknade Jenny och Robin, och kom upp och gjorde oss sällskap och åt frukost. Och vid halvettiden så kom Borzko hem från gymmet, då gjorde han oss också sällskap och åt lite lätt lunch. Vi satt alla och pratade en stund i köket.

 

Sen så gick Jenny och Robin in på Jennys rum igen. Jimmy fortsatte med sitt WOW-spelande. Borzko satte sig och läste i sin bok. Jag satte mig med datorn igen. Bland annat så satt jag och tittade på böcker, och det blev också en bokbeställning. Elva böcker beställde jag på Adlibris. Det gick på cirka 1.200:- kronor, och det blir ett snittpris på 110:- kronor per bok, för det var både pocketböcker och inbundna böcker.

 

Robin åkte hem till sig vid tvåtiden. Jenny började då att fixa i ordning på vår lilla toalett på övervåningen. Hon ska ha den till "sin" toa och ha allt sitt smink och sina prylar där. Jenny och jag gick en sväng till Centrum och så köpte vi en massa prylar till toan på Lagerhaus, Granit, Åhléns, och Clas Olsson. Bland annat papperskorg, tandborsthållare, krokar, hyllor, med mera.

 

Jimmy och Borzko åkte till OKQ8 och tankade båda bilarna och kollade även luft, vatten, olja, och sånt. Sen så åkte Jimmy hem igen. Borzko åkte hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

När Jenny och jag kom från Centrum så fortsatte hon att fixa uppe på toan. Jimmy satt återigen och spelade WOW. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt. Sen vid fyratiden så åt vi tre middag tillsammans. I dag blev det bara lite blandade rester som fanns kvar från veckan.

 

Vid femtiden så stack Jenny och jag iväg mot Centrum och mot tunnelbanan. Vi åkte till T-Centralen och gick först till Kungsträdgården. Där tittade vi på och fotograferade de vackra rosa japanska körsbärsträden.

        








Efter det så gick vi till John Criss där vi fikade och satt och pratade en stund. Vi delade på en stor biskvi och en portion äppelpaj med vaniljvisp. Och så drack jag en caffe latte och Jenny en läsk.

        








Sen så tog vi 47:ans buss ut till Djurgården, och gick till Cirkus. Och klockan halvåtta så började showen med AFTER DARK. Se separat blogginlägg om showen. Cirka en timme och fyrtiofem minuter senare så var showen slut. Utanför så stod då vår snälla chaufför och väntade: Jimmy i sin Polo. Skönt att få åka bil hem, för det spöregnade ute.

 

Kom hem vid kvart i tio, och då blev det datorn resten av kvällen, innan det var dags för sängen.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Åh, vilka mängder med körsbärsträd! Så vackert!

2007-04-22 @ 22:33:43
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det är alltid fantastiskt vackert i Kungsträdgården så här års när körsbärsträden blommar! :-D

2007-04-23 @ 16:51:02
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0