Söndagen den 8 april 2007

Mobilen larmade klockan sju i dag. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och lite nyhetsläsning i datorn. Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr.

 

Sen så hjälptes vi två åt med veckostädningen. Vi dammsög, torkade golven, skurade av badrummet och toaletten, dammade, putsade speglar och glasytor, bytte handdukar, tvättade handdukar och kläder, med mera.

 

Jag varvade med stunder vid datorn också. La in alla fotografierna från i går, och så bloggade jag mitt EFIT-inlägg.

 

Klockan tolv så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost då, och Borzko och jag åt lunch då. Sen efter att Jimmy hade duschat så gick han och Borzko ut till Jimmys bil och hjälptes åt att borra hål i nya fronten, och sätta fast hans nummerskylt fram.

 

Vid halvtvåtiden så kom Jenny hem en mycket kort stund. Hon och Robin kom från Robins släkts landställe tillsammans med Robins storebror Niklas. De hade fått skjuts av honom. Hon hämtade bara lite rena kläder och lite grejer, och sen så stack de direkt iväg igen, och så skulle de få skjuts av Niklas hem till Robin. Hon skulle sen vara hemma hos Robin, och äta där, och sova där i natt. (Fint kort på Jenny och Robin finns i hennes blogg).

 

Sen vid tvåtiden så åkte Borzko iväg. Han skulle först åka och tanka bilen och kolla upp den lite, och sen så skulle han hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Jimmy ville se en film vid halvtretiden, och det var helt okej för mig. Vi satte oss i vardagsrummet och så tittade vi på: "Tenacious D - The Pick Of Destiny". Den var rolig och bra med jättebra musik.

 

När filmen var slut klockan fyra så åt vi två middag tillsammans. Efter middagen så åkte jag med Jimmy i bilen bort till OKQ8, för han skulle tanka bilen och kolla lite luft, vatten, olja och sånt.

 

Väl hemma igen så satte sig Jimmy vid sin dator på sitt rum. Jag tog med mig min dator och satte mig också på hans rum. Jimmy spelade datorspel. Jag läste bloggar och nyheter. Kollade in många EFIT-bloggar också.

 

Vid halvniotiden så stack Jimmy iväg till jobbet. Han skulle jobba ett nattpass mellan halvtio i kväll och sju i morgon bitti.

 

Jag flyttade upp till vardagsrummet vid halvniotiden. Satt först en stund till med datorn. Sen klockan nio så tittade jag på en film på TV 3: "Jersey Girl".

 

Borzko kom hem vid halvtiotiden, sen så gick han och la sig vid tiotiden, för han ska upp klockan fyra i morgon bitti och jobba.

 

Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa i min bok en stund innan det är dags att sova.

 

(Och ni missade väl inte lördagens EFIT-inlägg med nitton fotografier!?)


Kommentarer
Postat av: Susanne

Kul med efit-bilder! :)
Jackan är av märket "Street One" och är köpt på en liten butik här i lilla enköping som brukar sälja vreo moda märken och dyligt... Jag har åxå letat efter en jacka av den sorten men inte hittat nån förrän nu. Ja då har man ju inget val än att köpa. :P Eller hur!

2007-04-09 @ 03:05:49
URL: http://snusan.wordpress.com/
Postat av: Bim

---> Susanne: Tack för att du svarade! Jag har tittat efter precis en sån jacka! Jag vill ha i typ safari-modell, helst svart, möjligtvis grå, tunn och somrig, och så det viktigaste: många fickor! För jag har aldrig handväska, men vill ändå kunde bära med mig en hel del grejer, till exempel kameran. Men okej, då vet jag: "Street One" hette jackan, och så ska jag börja att kolla i affären "Vero Moda". Den finns ju många av här i Stockholm. Bland annat en i Farsta där jag bor. Så jag ska nog gå dit i dag direkt när de öppnar klockan elva. Tack igen för att du svarade! Ha ett trevligt avslut på påsken! :-)

2007-04-09 @ 07:30:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0