Tisdagen den 17 april 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Samma arbetsuppgifter som i går, halva dagen i skalen och halva dagen i disken. Fulltalig personalstyrka i dag med. Allt flöt på bara bra, och inget speciellt hände. Vi serverade kebabspett/köttbullar/färsbiffar och fullkornsmakaroner i dag. I dag så slog vi rekordet i vår salladsbuffé också! Första gången som vi kom upp i över fyrtio olika sorter!

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma i dag när jag kom hem. Jag höll på som vanligt här hemma på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt. Och så varvade jag med stunder vid datorn.

 

Vid femtiden så åt jag middag i min ensamhet. Det är inte så ofta som jag äter middag för mig själv, så det gör mig ingenting de få gånger som det blir så. Då har jag musik på i radion, och så läser jag nyheter i datorn samtidigt.

 

Efter maten så satte jag mig sen i kökssoffan med datorn. Läste mest nyheter och bloggar som vanligt.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag då, sen så duschade han, och sen så tittade han på nyheter och sport på teve.

 

Jenny kom hem vid åttatiden. Hon hade först haft undervisning i skolan till klockan fem. Och sen hade hon även i kväll suttit kvar i skolan och varit med och ringt till de som ska börja i skolan till hösten. Hon åt middag när hon kom hem, jag tog en fika med henne då, och så satt vi och pratade en stund.

 

Klockan nio så flyttade vi upp till vardagsrummet med våra datorer, och så tittade vi på: "Desperate Housewives". Och så åt vi fruktsallad, som jag hade gjort tidigare under kvällen, och till det hade vi mild och lätt vaniljyoghurt.

Jimmy jobbar mellan 11.30 och 22.00 i dag, så han kommer väl hem vid halvelva-elvatiden.


Kommentarer
Postat av: Snurran

- Vi lyckades få ihop fyra av fem möjliga till middagen idag! Det händer någon enstaka gång att jag också äter ensam och ibland kan det vara skönt det också (fast jag tycker om att umgås med familjen förstås) Jag brukar också läsa medan jag äter i min ensamhet. *kram*

2007-04-17 @ 21:57:26
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo, men man tycker väl att det är skönt för att det bara är någon gång ibland. Om det vore ofta så skulle jag tycka att det var jättetråkigt...

2007-04-17 @ 21:59:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Visst är det så..

2007-04-17 @ 22:15:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: ;-)

2007-04-17 @ 22:18:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0