Tisdagen den 24 april 2007

Jobbade förstås som vanligt i dag också. I dag var en av kollegerna hemma från jobbet på grund av sjukdom, så det blev lite ändrade arbetsuppgifter för vissa av oss. På förmiddagen jobbade jag precis som i går, först i skalen, och sen så dukade jag. Men på eftermiddagen så var jag i dag försteman i stora matsalen istället. Vi serverade köttbullar och potatismos i dag. Allt flöt på bra, trots personalbristen, och inget speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på och fixade som vanligt med lite allt möjligt när jag kom hem. Sen vid halvfyratiden så gick jag iväg ut en sväng. Jag gick en halvtimme runt lite i Farsta, mest runt Centrum. Underbart väder ute, varmt och soligt. Sen klockan fyra så kom Jenny med tunnelbanan från skolan, så då mötte jag upp med henne.

 

Sen så gick vi runt i lite affärer. Jenny skulle köpa födelsedagspresent till sin pojkvän Robin som fyller 20 år på valborgsmässoafton.

 

När vi kom hem igen så hade Jimmy precis kommit hem från jobbet, efter ett pass mellan sju och fyra. Han duschade och gjorde sig i ordning. Jenny ringde och bokade en biljett till matchen i kväll. Sen så tog de två en sväng till Centrum, och Jenny hämtade ut sin biljett hos ATG-ombudet.

 

När de kom hem igen så duschade Jenny och gjorde sig i ordning, och när hon var klar så kom precis Borzko hem från jobbet. Så då kunde vi äta middag ihop alla fyra i dag. Men det blev snabb middag i dag eftersom Borzko och Jenny skulle iväg sen. När vi hade ätit klart så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Och Jenny gjorde sig också i ordning.

 

Vid sextiden så stack Borzko och Jenny iväg. Först så skulle de hämta upp en kompis till Jenny, och sen så skulle de hämta upp en jobbarkompis till Borzko. Och sen så skulle de till Solna och till stadion Råsunda för att se derbyt mellan AIK och Hammarby. Jennys pojkvän Robin skulle också dit med några kompisar.

 

Jimmy satte sig sen på rummet vid datorn. Han spelade WOW och lyssnade på musik. Jag höll på i någon timme och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen vid sjutiden så tog jag med mig min dator och så satte jag mig inne hos Jimmy i hans rum, och sen så satt jag där större delen av kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0