Tisdagen den 3 april 2007

Jobbade förstås precis som vanligt i dag också. Även i dag så var jag först halva dagen i skalen och fixade grönsaker, och den andra halvan av dagen så var jag andreman i lilla matsalen. Fulltalig personalstyrka var vi även i dag. Vi serverade spaghetti och kycklingsås i dag. Och så hade vi trettionio (!) olika skålar på vårt salladsbord. Inget speciellt hände på jobbet i dag, och allt flöt på bara bra.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade jobbat i natt mellan tio och sju. Sen så hade han sovit mellan åtta och ett. Och så hade han duschat och ätit lite. Vi stack sen iväg nästan direkt med hans bil.

 

Vi åkte iväg till Bussgods - ASA Transporter i Farsta Industriområde för att skicka iväg Jennys gamla dator som Jimmy har sålt via Tradera till någon i Halmstad. Men de hade inget emballage att köpa där, som vi trodde att de skulle ha, så vi fick åka därifrån. Åkte då till Postens Företagsservice och till Postens Service i HemKöp, men på inget av ställena hade de tillräckligt stora emballage. Vi tiggde då till oss en bananlåda på HemKöp och sen så åkte vi hem och packade ner datorn. Och så åkte vi tillbaka till Bussgods - ASA Transporter och skickade iväg paketet.

 

Väl hemma igen så åt vi middag vid fyratiden. Efter det så tog vi återigen en sväng med bilen till Centrum. Jimmy hade tänkt köpa sig en GPS på TeknikMagasinet som de hade på extrapris. Men tyvärr så var den slut där, så vi åkte hem igen, och så beställde han en via Internet istället.

 

Sen så åkte Jimmy iväg för att hämta sin kompis Kristian på jobbet, och så åkte de hem till Kristian i Hagsätra. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma.

 

Jenny kom hem från skolan vid strax efter fem. Hon åt då middag och jag tog en fika då och satt och pratade med henne. Efter det så satte vi oss båda två i köket med våra bärbara datorer.

 

Vid halvåttatiden så kom Borzko hem från jobbet. Ungefär samtidigt så kom Jimmy och Kristian hit. Borzko åt middag, och sen när han var klar så gick han, Jimmy och Kristian ut för att byta däck på både Volvon och Polon. Allt gick bara bra, så nu har vi sommardäck på båda bilarna. När de var klara sen så åkte Jimmy och Kristian hem till Kristian i Hagsätra igen.

 

Jenny åkte iväg vid åttatiden. Hon skulle först kolla på Robins innebandymatch, och sen så skulle hon med Robin hem, och sova där i natt.

 

Jag satt sen mest vid datorn resten av kvällen. 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilket strul bara för att skicka ett paket.. :-/

2007-04-03 @ 22:25:42
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Anonym

är det inte dags för jimmy att "hitta nån"?

2007-04-03 @ 23:31:03
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, fast det kanske lät värre när jag skrev det än vad det var! Nu vet vi ju hur det funkar, så det var en bra erfarenhet. Och Jimmy och jag har alltid roligt när vi gör saker tillsammans! ;-)

2007-04-04 @ 14:26:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Jo, det kanske det är! Men ALLT kanske jag inte skriver här i bloggen! ;-) Och ALLT kanske inte Jimmy berättar för mig! ;-) Men visst vore det kul om även Jimmy hade ett "fast förhållande" som Jenny har! ;-) Är du intresserad så får du väl gå in på PlayAhead och skriva till honom! ;-) Han heter KulleN där! ;-)

2007-04-04 @ 14:28:54
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Cyron

ASA äger!
Och hur väl kan man behöva paketera en dator?
Den är väl redan en stor djävla metalkluns?

2007-11-23 @ 00:30:11
URL: http://www.cyron.se
Postat av: Bim

---> Cyron: Vet inte så mycket om ASA. Och självklart så måste man väl paketera en dator ordentligt.

2007-11-23 @ 19:14:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0