Torsdagen den 12 april 2007

Jobbade i dag också. Liksom i går, så blev det en liknande dag som det var i tisdags. I dag serverade vi lasagne. Vi hade ett möte i dag med några utomstående om kompostering. Kommer faktiskt inte ihåg varifrån de kom, kanske kommunen?, eller stadsdelsförvaltningen?, eller miljöförvaltningen?. (Läs i Snurrans blogg om hon kanske minns bättre.) Men det handlade i alla fall om ett miljöprojekt där större skolor ska få kompostkvarnar och tankar installerade så att allt matavfall återvinns och blir biogas. Vi återvinner ju redan nu, fast i sopkärl, men det här systemet skulle bli både enklare och mer effektivt för oss. Vi får väl se hur skolledningen ställer sig till det, och om det fungerar att installera i vårt kök. Nästa vecka kommer en entreprenör och tittar hos oss.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon sov ju hos Robin i går, och sen åkte hon hem tidigt i morse när han åkte iväg till jobbet. Sen har hon städat, pluggat, och så suttit vid datorn förstås. Bloggat en hel del har hon gjort i dag, ett inlägg om nya jobbet och ett inlägg med tolv stycken fotografier. (Här är länk till hennes blogg.) En glad nyhet fick hon i dag också. De ringde från McDonalds och sa att hon har fått kvälls-, helg-, och sommar-jobb där. Det är bra, för hon behöver verkligen pengarna. Hon har så svårt att klara sig på bara studiebidraget, så jag får hålla på och sponsra henne hela tiden.

 

Jag övertalade Jenny även i dag att följa med ut på en liten promenad. Vi gick samma runda som i går, på cirka en halvtimme. Bjöd Jenny på en glass i Centrum sen på vägen hem. När vi kom hem så satt Jenny mest vid datorn. Jag höll som vanligt på och fixade med allt möjligt här hemma, och så varvade jag med stunder vid datorn.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden, efter ett dagpass mellan sju och fyra. Jimmy och jag åt middag direkt då, Jenny satt med och var sällskap och tog ett par mackor bara. Sen vid kvart över fem så stack Jenny iväg till sin kompis Pauline i Hagsätra, där hon skulle äta middag vid sextiden.

 

Efter middagen så satt Jimmy i sitt rum vid datorn, och jag höll återigen på och plockade med lite allt möjligt och varvade med datorstunder. Sen vid sjutiden så flyttade vi båda två upp i vardagsrummet med våra bärbara datorer. Satt sen och höll på med allt möjligt i datorerna, och samtidigt så slötittade vi på teve. Först tittade vi på "Amerikanska Choppers" på Discovery Channel. Sen så blev det "Mythbusters" på samma kanal.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt middag då först, sen så duschade han och gjorde sig i ordning, och resten av kvällen så tittade han på femte finalmatchen i ishockey mellan MoDo och Linköping.

 

Jimmy stack iväg vid niotiden. Han åkte hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Jag fortsatte att sitta och slötitta lite på teve samtidigt med surfande i datorn. Nu tittade jag på TV3, först "Efterlyst" och sen "Jakten på en mördare: Efterlyst special".

 

Borzko gick och la sig vid tiotiden när ishockeymatchen var slut. Han ska upp klockan fyra i morgon. Jenny kom hem vid halvelvatiden. Då satte sig hon och jag vid köksbordet med våra datorer. Jimmy har inte kommit hem än. Jag skulle väl tro att han kommer hem vid tolvtiden. Han ska upp klockan sex i morgon bitti.

 

Jag är ledig i morgon. Vi har så lugnt på jobbet den här veckan när det är påsklov, så vi kan ta ledigt någon dag om vi vill. Så jag har tagit ut kompledighet i morgon. Jag går väl och lägger mig vid ettiden i kväll, och så går jag väl upp vid sjutiden i morgon bitti. Och så hoppas jag på en solig och varm dag i morgon.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Hoppas nu att du får en skön ledig dag! Jag är också ledig och städa i dag med 16åringen. Jag och barnen ska bara mysa imorgon/Ahnna

2007-04-12 @ 23:21:39
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ha en riktigt mysig dag i morgon med barnen då! :-)

2007-04-12 @ 23:23:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Åhhh, ledigt! Så himla skönt vilket är dig väl förunnat! *Kram*

2007-04-12 @ 23:46:52
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja! Himla skönt ska det bli! :-) *Kram*

2007-04-12 @ 23:48:08
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0