Dagens Dagbok - Lördagen den 15 december 2007 - Eftermiddagen.

Jimmy vaknade och gick upp vid tolvtiden. Då åt han frukost, och jag åt lunch. Borzko kom från gymmet strax efteråt och gjorde oss också sällskap och åt lunch. Vi satt och fikade och pratade en stund sen också.


Sen så gick Jimmy in och duschade och gjorde sig i ordning. Och Borzko och jag satte igång med veckostädningen. Vi hjälptes åt med: dammsugning, torkning av golv, skurande av toaletten och badrummet, byte av handdukar, tvätt av handdukar, tvätt av kläder.


Jimmy och jag åkte också en sväng och handlade på Willys i Länna. Cirka sex plastkassar fulla för cirka åttahundra kronor blev det i dag. Inte så mycket mat i dag, utan faktiskt mest kemtekniska varor.


Sen vid tretiden så körde jag iväg Jimmy till en kompis i Hagsätra. Han ska vara där i kväll, i natt, och i morgon, och LAN:a med fyra kompisar.


Vid fyratiden sen så åt Borzko och jag middag tillsammans. Efter det så gick vi upp till vardagsrummet och satte oss för att läsa i varsin bok. Jag började på Camilla Läckbergs kortroman "Snöstorm och mandeldoft".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0