Fredagen den 12 januari 2007

Jobb som vanligt i dag också förstås. Vi serverade frasbakade fiskpanetter med kokt potatis och filsås med senap relish. Inget speciellt hände på jobbet, och allt flöt på bara bra i dag också.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Skön känsla att veta att man är ledig i över två och ett halvt dygn när man kommer hem. Den här veckan har egentligen inte varit speciellt jobbig, vi har varit fulltalig personalstyrka och allt har flutit på bra. Men ändå så har jag varit rätt så trött, det är väl förmodligen för att jag inte är så van att jobba. Tre veckors ledighet gör ju att man kommer av sig.


 

På eftermiddagen så gjorde jag inget speciellt. Höll som vanligt på och fixade med lite allt möjligt, och så satt jag lite vid datorn också.


 

Borzko kom hem från jobbet vid femtiden. Efter att han hade duschat så åt vi två middag tillsammans.


 

Jenny slutade skolan klockan fem i dag. Sen så åkte hon direkt hem till Robin och var där på kvällen. Hon ska också sova kvar där.


 

Jag satt och läste ganska så länge på kvällen. Läste ut boken som jag har hållit på med ett tag: ”Lycksökare” av Lesley Lokko.


 

Jimmy jobbade mellan nio och sju i dag. Han kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen så skjutsade Borzko honom hem till hans kompis Kristian i Hagsätra. De skulle sen träffa fler kompisar och förmodligen åka till stan och gå ut på krogen.


 

Klockan åtta så tittade jag på teve 4 och programmet ”Let’s Dance”. Jag brukar ju nästan aldrig titta på teve, och jag såg inga avsnitt av det programmet när det gick förra året. Men i år så tänkte jag följa programserien. Tror nog att det kan bli ganska så kul.


 

Borzko gick och la sig vid tiotiden när programmet var slut. Han ska jobba extra i morgon igen så han ska upp tidigt.


 

Själv så började jag på en ny bok: ”Die hard, liksom” av Lotten Bergman. Det är en bok med kåserier i som jag vann i en tävling i hennes blogg.


 

Tittade sen på lite mera teve, en kriminalserie på fyran blev det nu: ”Jordan, rättsläkare”.


 

Nu är klockan halv tolv. Ska läsa några bloggar efter att mitt eget blogginlägg är inlagt. Efter det så blir det nog boken igen fram till ettiden då det är sängdags.


 
(Och det formligen vräker ner regn här utanför… Blåser gör det också… Och det är två grader… Blä…)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0