Fredagen den 26 januari 2007

Jobbade förstås som vanligt i dag också. Även denna dag så var en av kollegorna sjuk, och vi hade vikarie istället. Och även i dag så var jag först i skalen och sen i disken. I dag serverade vi spaghetti och köttfärssås. Inget speciellt hände på jobbet, allt flöt på bara bra. Men dagen var väldigt hektisk, precis som onsdagen och torsdagen har varit.


 

Underbart skönt när klockan blev två och vi fick gå hem. Jag trivs bra på mitt jobb, men jag trivs ännu bättre hemma! Jag har ju inte mått så bra den här veckan heller, så jag har verkligen längtat efter helgen. Så skönt att gå från jobbet och veta att man har sextiofyra timmars ledighet framför sig.


 

Ingen var hemma när jag kom hem. Borzko jobbade, Jimmy jobbade, och Jenny var i skolan. Jag höll först på och pulade med allt möjligt här hemma. Sen så gjorde jag månadens tråkigaste uppgift: betalade räkningarna.


 

Vid halvsextiden så kom Jenny hem från skolan. Vi åt middag tillsammans då. Sen så gjorde hon sig i ordning inför kvällen.


 

Vid halvsjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag då, och sen så duschade han.


 

Vid sjutiden så stack Jenny iväg. Hon skulle möta upp med några stycken av sina tjejkompisar för att ha en tjejkväll.


 

Vid halvåttatiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Och sen så stack han iväg igen vid åttatiden med bilen för att möta upp med några kompisar i Hagsätra.


 

Jag och Borzko satte oss uppe i vardagsrummet och tittade på: ”Let’s Dance”. Jag hade förstås datorn i knäet som vanligt också. Borzko gick sen och la sig för att sova när programmet var slut. Han ska även denna lördag jobba extra, så han ska upp tidigt.


 

Själv så fortsatte jag att sitta kvar i vardagsrummet. Jag tittade på: ”Så Ska Det Låta” som jag hade spelat in, och så höll jag på med allt möjligt i datorn. Bland annat så bloggade jag hårfärgstestet i föregående inlägg. Åt popcorn gjorde jag också.


 

Jimmy kom hem vid elvatiden från Hagsätra. Han lämnade av bilen, hämtade några öl, och så gick han till en fest här i Farsta hos en jobbarkompis.


 

Jenny ringde vid tolvtiden och sa att hon åkte direkt hem till Robin efter sin tjejkväll, och hon skulle också sova där i natt.


 Nu ska jag läsa lite bloggar och lite nyheter. Sen så ska jag göra mig i ordning, och så blir det sängen vid ettiden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0