Fredagen den 5 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost, och samtidigt nyhetsläsning i datorn. Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt iväg för att jobba. Jimmy hade också gått upp klockan fyra och åkt med Borzko i lastbilen i dag. Jenny är ju fortfarande kvar i Skåne.


 

Klockan tio så gick jag iväg till Centrum. Var först på X-Change och växlade in lite Thailändska Baht till Svenska Kronor. Sen så var jag på Apoteket Shop och köpte Bats Creme. Efter det så var jag på Gina Tricot och köpte en zip-tröja med luva och en cardigan, båda svarta förstås. Tittade in på Bokia också, men köpte faktiskt inget där.


 

Väl hemma igen så höll jag på och plockade, pysslade, grejade, pulade, och fixade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Fyllde i nya almanackan, flyttade om på anslagstavlorna, och skrev några mail, bland annat. Vid tolvtiden så åt jag lite lätt lunch också.


 

Sen fortsatte jag att hålla på här hemma under större delen av eftermiddagen. Varvade med stunder vid datorn också. Satt också och läste en stund i en e-bok som jag lånat och laddat ner från biblioteket: ”Dotter Önskas” av Katerina Janouch.


 

Vid halvfemtiden så kom Borzko och Jimmy hem. Efter att de hade duschat och gjort sig i ordning så åt vi middag tillsammans vid halvsextiden. De åt pizza från vår lokala pizzeria på gatan, och jag åt thailändsk mat från den lilla hämtrestaurangen nära oss som säljer både thailändsk och indisk mat. Jag åt wokade grönsaker och nudlar med curry.


 

Jimmy satt sen vid datorn en stund. Vid halvåttatiden sen så stack han iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra. Borzko satte sig framför teven efter middagen. Där satt han sen tills det var läggdags för honom vid halvelvatiden. Han ska jobba extra i morgon, och ska upp klockan halvfem.


 
Jag själv satt vid datorn större delen av kvällen. Jag läste ut e-boken som jag höll på med. Läste också bloggar och nyheter. Även en massa krönikor och kolumner. Sen så läste jag i en pocketbok: ”Lycksökare” av Lesley Lokko. 

Kommentarer
Postat av: Snurran

jasså, Thaimat...du tröttnar inte på den i första taget va? *kram*

2007-01-05 @ 23:24:38
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej du! Jag skulle inte tro det! Jag älskar Thai-mat! Den är så fräsch! Men dagens mat var inte på långa vägar så god som den vi åt på plats.

2007-01-05 @ 23:26:51
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mikaela

varför alltid svarta kläder? :)

2007-01-06 @ 00:25:24
Postat av: Bim

---> Mikaela: Ja, jag vet egentligen inte. Jag har bara haft svarta kläder i några år nu. Tycker inte om något annat. Men det kanske ändrar sig framöver. ;-)

2007-01-06 @ 07:14:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Hedgehog-Sara

Jag undrade just när man skulle få se bilder - vilka underbara bilder - jag skulle gärna ha hängt med :)

2007-01-06 @ 11:00:50
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Hej! Kul att du kollade! Tack för berömmet! Och du hade gärna fått hänga med! Du verkar så trevlig! ;-)

2007-01-06 @ 11:04:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0