Lördagen den 13 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse, som nästan alla mina lediga dagar. Borzko hade gått upp vid fyratiden och åkt iväg för att jobba. Jimmy skulle sova lite längre i dag, för han hade ledig dag från jobbet. Jenny var inte hemma, hon sov ju hos Robin i natt. Jag gick upp, duschade och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och lite nyhetsläsning i datorn.


 

Vid strax efter nio så gick jag iväg ut. Hade möjligtvis kanske tänkt mig en liten promenad i dag… Men inte i dag heller så kunde jag uppbringa någon lust för det. Det var jättekallt ute, cirka en grad plus, men det blåste halv storm ute så det kändes som om det var mycket, mycket kallare. Jag gick istället direkt till Centrum och till SolAkuten.


 

Solade i trettio minuter i den underbara värmen. Låg som vanligt och drömde om Thailand… Efter solningen så gick jag en sväng i Centrum. Handlade bara några smågrejer på både HemKöp, Konsum, och Åhléns. Gick runt och tittade lite också innan jag gick hem igen.


 

Kom hem vid strax efter elva. Jimmy vaknade och gick upp vid halvtolvtiden. Han duschade och åt frukost. Själv så åt jag lite lätt lunch. Och efter lunchen så satt jag en stund vid datorn. Jimmy flyttade ut sin dator till köket och satt där också.


 

Vid strax efter ett så kom Jenny hem från Robin. Hon tog också sin dator och satte sig med Jimmy och mig i köket. Satt där sen alla tre och höll på i våra datorer och pratade också förstås.


 

Vid tvåtiden så kom Borzko hem från jobbet. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen så satte han sig och läste i sin bok.


 

Vid halvtretiden så flyttade vi alla fyra upp till vardagsrummet. Jenny fortsatte att sitta och hålla på i sin dator även där uppe. Borzko fortsatte att läsa i sin bok. Men Jimmy och jag satte oss och spelade PlayStation 2 istället. LEGO – Star Wars 2 blev det som vi spelade i dag.


 

Vid fyratiden sen så åt vi en tidig middag. Borzko och Jenny tog en sväng till McDonalds och köpte mat där till Jenny och Jimmy. Men jag och Borzko åt bara rester från veckan istället.


 

När vi hade ätit klart så stack Jenny iväg till Centrum och till tunnelbanan och åkte hem till Robin. Hon skulle först vara där en stund tillsammans med honom och en del av hans kompisar. Sen när de skulle ut på krogen så skulle Jenny iväg och festa med sina tjejkompisar. Och sen så ska hon träffa Robin igen på natten och sova där. Hon kan ju tyvärr inte gå med ut på krogen eftersom hon inte ens är sjutton.


 

Jimmy och jag stack iväg en sväng till Centrum efter ett tag. Chips, godis, och glass blev kvällens inköp. Sen när vi kom hem så satt vi återigen och spelade Lego-spelet på PlayStation 2 .


 

Vid halvsjutiden sen så stack Jimmy iväg, också hem till Robin, till Medborgarplatsen. Han skulle med Robin och hans kompisar och festa lite i kväll.


 

Sen så satt jag mest med datorn ett tag. Borzko satt och läste i sin bok. Och efter en stund så läste jag också i boken som jag håller på med nu: ”Die hard, liksom” av Lotten Bergman. Åt en massa chips och godis också.


 

Borzko gick och la sig redan vid tiotiden. Han var trött efter att ha gått upp tidigt och ha jobbat extra i dag. Jag fortsatte att varva datorn med boken. Läste också ut boken till slut. Hade MTV på på teven, de körde bra musik hela kvällen. En massa olika Top 10-listor i olika kategorier.


 

-------------  


 

Och jag har tagit 18 fotografier i dag under de 18 timmar som jag har varit vaken. Men jag lägger ut allihopa i morgon. Välkomna tillbaka då! ;-)


Kommentarer
Postat av: Angela

Ser med spänning fram emot EFIT-bilderna i morgon!

2007-01-14 @ 00:19:24
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, de kommer förmodligen under förmiddagen! :-)

2007-01-14 @ 08:48:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Här blåser det bara lite grann just nu, men det ska tydligen bli värre framåt dagen och kvällen...

2007-01-14 @ 10:42:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Här på västkusten stormar det som bara den idag! TRIST!

2007-01-14 @ 10:42:55
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0