Lördagen den 20 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp redan klockan fyra för att åka till jobbet och jobba extra i dag. Jenny var inte hemma, hon sov hos Robin i natt. Jimmy gick upp klockan åtta.


 

Vid kvart över åtta så gick Jimmy och jag iväg till bilen, och så skjutsade jag honom till jobbet. Han var ju ute på krogen i natt och drack öl, så det var ju inte så lämpligt för honom att köra bil i morse, därför så var jag snäll och körde honom till jobbet för han skulle jobba mellan nio och sju i dag.


 

När jag kom hem igen så blev det gröt och fika till frukost. Vid halvtiotiden sen så gick jag mot Centrum och till SolAkuten. Solade i en halvtimme där. Efter det så gick jag in i Centrum. Först var jag på Åhléns. Där handlade jag en mascara, två Date-parfymer, och tio stycken nya sugproppshängare till badrummet.




 

 

 



Efter det så var jag på Bokia och kollade. Det hade ju kommit in en hel del nya böcker där, så jag kunde ju inte låta bli att handla några stycken… Det blev en bok till Jenny och två böcker till mig. Fjärde delen i Gossip Girl-serien, ”För att jag är värd det”, av Cecily Von Ziegesar, till Jenny.





 



 

 

Och till mig blev det tredje delen i Det Mörka Tornet-serien, ”De Öde Landen”, av Stephen King.




 



 

 

Och även boken ”Hannibal – Upptakten” av Thomas Harris.




 


 



 

Sen så gick jag hem igen. Inte heller den här dagen orkade jag mig ut på någon promenad… Jag har inte promenerat en enda gång sen jag kom hem från Thailand. I dag hade jag återigen tänkt mig att jag skulle komma i väg. Men jag orkade bara inte… Jag vaknade med en sprängande huvudvärk i morse, och trots Alvedon-intag så vägrade den att ge med sig. Och huvudvärk i samband med fem minusgrader ville jag inte ha på någon promenad… Så jag gick direkt hem ifrån Centrum.


 

När jag kom hem så satt jag vid datorn en stund. Bloggade dagboken från i går bland annat. Lite lätt lunch blev det sen när det var dags för det. Och sen så höll jag som vanligt på och plockade, fixade, grejade, pysslade och donade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.


 

Borzko kom hem från jobbet vid halvtvåtiden. Han åt lunch och sen så duschade han. Efter det så höll han också på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Så småningom så hamnade vi i varsin vardagsrumssoffa. Borzko satt och läste i sin bok. Jag satt först lite med datorn och sen så började jag att läsa i en ny bok: ”Hemma hos Martina” av Martina Haag.


 

Jenny kom hem från Robin vid fyratiden. Vid halvfemtiden så åt jag, Borzko, och Jenny middag tillsammans och satt och pratade en stund. Efter det så duschade Jenny och gjorde sig i ordning för kvällen.


 

Vid halvsextiden så skjutsade Borzko iväg Jenny till Älvsjö Station. Hon skulle möta upp där med några tjejkompisar. Sen så skulle de ta pendeltåget och åka iväg på tjejmiddag med några andra. Och slutligen så skulle hon möta upp med Robin senare och sova där i natt.


 

Borzko hann sen bara vara hemma en stund, och sen så åkte han iväg igen med bilen. Den här gången så åkte han iväg till Västberga för att hämta upp Jimmy på jobbet när han slutade klockan sju.


 

Själv så låg jag i vardagsrummet och slappade i soffan. Jag kände mig inte alls bra på eftermiddagen och kvällen. Huvudvärken som jag hade redan när jag vaknade i morse fanns fortfarande kvar och hade också blivit lite värre. Halsontet som jag har haft litegrann hela veckan tycker jag också har tilltagit i dag. Snuvighet och nästäppa kom helt plötsligt på eftermiddagen också. Och så kände jag mig väldigt trött…


 

Jag tittade på ”Let’s Dance” som jag spelade in i går. Satt med datorn lite samtidigt också. Vid sextiden så nådde snöstormen även hit till Farsta. Det började att vräka ner snö här. Och inte så lite heller…




 

 

 



 

Jimmy duschade när han kom hem från jobbet. Sen så åkte han och Borzko ut med bilen en sväng igen. Den här gången för att köpa chips, dipp, choklad, godis, och glass. Perfekt för mig att trösta mig med när jag inte kände mig riktigt bra… och med snöstorm utanför fönstret…


 

Sen så satte vi oss alla tre i vardagsrummet för att äta en massa gott och titta på en DVD-film. I kväll så blev det en gammal klassiker som vi alla tre tycker om: ”Armageddon”. Den var lika bra den här gången, och tårarna trillade precis som alltid.


 

När filmen var slut så gick Borzko och la sig. Han ska jobba extra även i morgon. Det är väldigt sällan som han jobbar på söndagar, men det gör han alltså i morgon. Fast på måndag så är han i alla fall ledig.


 

Jimmy satte sig på sitt rum framför datorn efter filmen. Jag satte mig i köket med min dator. Bloggläsning och nyhetsläsning blev det då. Nu ska jag bara blogga det här inlägget, och sen så ska jag läsa i min bok innan det blir sängen vid ettiden.


 

Och mycket snö har det kommit under kvällen…




 

 


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vad tycker du om "Hemma hos Martina"? Jag köpte en ny bok idag!

2007-01-20 @ 23:59:17
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jag tycker att den är jätterolig. jag har läst den förut. Men jag ska läsa Martina Haags tredje och nyaste bok, som jag inte har läst, och då kände jag för att läsa om hennes två tidigare böcker först, så det gör jag nu.

2007-01-21 @ 00:03:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabellé

Här i gbg var det jätte mycket snö i morse och på förmiddagen , men sen har det regnat bort lyckligtvis nog :)

2007-01-21 @ 00:08:03
URL: http://miamibeach.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Isabellé: Vi får väl hoppas att det gör det här också...

2007-01-21 @ 00:09:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabellé

Japp :) måste bara säga att du ser ut att vara en riktigt mysig mamma (:

2007-01-21 @ 00:11:26
URL: http://miamibeach.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Isabellé: Tack! Den kommentaren blev jag glad över! :-) Men jag har väldigt mysiga barn också! ;-)

2007-01-21 @ 00:12:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabellé

Så lite så :)
Jenny verkar vara en jätte go tjej :)

2007-01-21 @ 00:14:58
URL: http://miamibeach.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Isabellé: Hon är toppentjej! Jag är så stolt över henne! Men hennes storebror (som tyvärr inte bloggar) är lika bra han! :-)

2007-01-21 @ 00:16:20
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabellé

Ja, det är han säkert.
Med en sån snäll mamma så kan dom inte vara annat än toppen (: Kram

2007-01-21 @ 00:18:37
URL: http://miamibeach.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Isabellé: *Ler generat och ger dig en kram*

2007-01-21 @ 00:22:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Usch, vad ska vi med snö till nu? Det är ju snart februari!

2007-01-21 @ 09:52:54
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, jag fattar inte varför allt detta vita blaskiga äckliga ska ner hit för... :-(

2007-01-21 @ 11:57:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Du är utmanad!! Kolla här:
http://junitjej.blogg.se/210107151800_utmaning_favoritmbel.html
Hoppas du antar utmaningen!!

2007-01-21 @ 16:25:19
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Okej! Jag ska kolla!

2007-01-21 @ 17:30:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Hur kom du på ditt bloggnamn?

2007-01-21 @ 20:03:52
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jag kallade mig för Bim som ung. Jag avskydde mitt namn, Britt-Marie, och tänkte byta till Bim när jag blev myndig. Men sen när jag blev arton så hade jag accepterat mitt namn. Sen när jag började hålla till i Internet-världen så tog jag namnet Bim där, för Britt-Marie är ju så långt. Har hetat Bim på Lunarstorm där jag skrev dagbok under många år. Sen när jag började blogga så var det så självklart att det skulle vara Bims Blogg. Varför undrar du egentligen?

2007-01-21 @ 20:09:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0