Lördagen den 27 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju, så då gick jag upp. Borzko hade gått upp redan klockan fyra och åkt iväg för att jobba. Jenny var inte hemma, hon sov ju hos Robin i natt. Jimmy gick också upp klockan sju. Han gjorde sig i ordning, och sen så gick han till Centrum vid kvart i åtta för att åka buss till jobbet. Han kunde ju inte ta bilen, för han drack ju öl i natt och kom inte hem förrän vid tretiden. Han skulle jobba mellan nio och sju i dag.


 

Jag duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Det blev min vanliga helgfrukost, gröt och fika. Lite nyhetsläsning blev det i datorn samtidigt med frukosten också. Strax före nio så gick jag sen iväg till Centrum. Först så gick jag till Bankomaten och hämtade ut lite pengar. Sen så gick jag till T-banan och köpte förköpsbiljetter. Och slutligen så gick jag till SolAkuten och solade i en halvtimme.


 

Väl hemma igen så plockade jag ihop tvätten och sen klockan tio så gick jag ner till Tvättstugan, för jag hade bokat tid mellan tio och ett i dag. Tvättade handdukar plus kläder. Mellan promenaderna fram och tillbaka till tvättstugan så höll jag på som vanligt här hemma och plockade, pulade, grejade, fixade, och donade med lite allt möjligt och omöjligt.


 

Vid tolvtiden så blev det lite lätt lunch. I dag blev det en tallrik lättfil med lättmüsli, och så ett stort glas caffe choko. Även ett glas c-vitaminbrus och en vitamin/mineral-tablett blev det också.


 

Vid ettiden så kom Jenny hem ifrån Robin. Då åt hon lite lunch och jag satt med henne och pratade. Sen så satte vi igång med att städa här hemma. Jag dammsög och torkade golven, och Jenny skurade av toaletten och badrummet.


 

Borzko kom hem från jobbet vid tvåtiden. Han duschade och gjorde sig i ordning sen inför kvällen.


 

När Jenny och jag var klara med städningen så gick vi iväg ut till bilen för att åka iväg till Willys för att storhandla. Men bilen startade inte… Borzko gick ut och tittade på den och han trodde att det var batteriet som var helt slut. Men han hann inte göra något i dag, för han skulle ju iväg. Han ska titta på den i morgon kväll när han kommer hem igen.


 

Tur nog så stod ju Jimmys bil hemma i dag, så Jenny och jag lånade den till Willys. Vi handlade tio fulla plastkassar i dag, och det gick på cirka 1.300:- kronor.


 

När vi kom hem igen så hade Borzko åkt iväg. Han skulle åka med Birka Princess till Åland med sitt jobb. Först så skulle de ha lite konferens, och sen så skulle det bli middag och festande förstås. Han kommer hem i morgon kväll igen.


 

Jenny och jag plockade upp allt i kyl, frys, skafferi och städskåp. Sen så åt vi middag vi två tillsammans vid femtiden.


Efter det så gjorde sig Jenny iordning inför kvällen. Själv så satte jag mig med datorn vid köksbordet. Vid sjutiden sen så stack Jenny iväg. Hon skulle möta upp med sina tjejkompisar. Först så skulle de äta lite gott och förfesta ihop, och sen så skulle de på en fest.


 

Jag flyttade upp till vardagsrummet med min dator. Började att läsa en ny bok: ”För det är jag värd”, den fjärde boken i Gossip Girl-serien, av Cecily von Ziegesar.


 

Jimmy kom hem från jobbet vid åttatiden. Han duschade och gjorde sig i ordning, sen så satte han sig vid sin dator en stund.


 

Jag tittade på teve från åttatiden. Först blev det ”Lena Philipsson De Luxe” på fyran, och sen så blev det: ”Sing-A-Long” på trean.


 

Vid halvelvatiden så stack Jimmy iväg. Han skulle ta tunnelbanan in till stan för att sen möta upp med några kompisar där, och sen så skulle de gå ut på krogen.


 Jag satte igång en dvd-film. Det blev ”Raise Your Voice” med Hilary Duff. Den var bra. Nu ska jag fortsätta att läsa i min bok tills det är dags för sängen vid ettiden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0