Lördagen den 6 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i dag också, precis som de flesta av mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost och nyhetsläsning i datorn. Borzko hade gått upp halvfem och åkt i väg för att jobba extra i dag. Jenny var ju inte hemma eftersom hon fortfarande är i Skåne. Jimmy sov och skulle sova till elva i dag.


 

Vid niotiden så gick jag i väg till Centrum och till SolAkuten. Jag hade ju egentligen tänkt mig en liten promenad först. Men jag bara orkade inte när jag tittade ut. Två plusgrader, snålblåst, mörkt, grått, trist, dimmigt, och regnet hängande i luften. Jag har inte lyckats komma ut på någon promenad sen jag kom hem från Thailand. Jag vill promenera i bikini i vattenbrynet på en sandstrand! Annars får det vara!


 

Solade i trettio minuter och drömde mig bort i den sköna värmen. Sen så gick jag direkt hem igen. Satt lite vid datorn sen. Vid elvatiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


 

Vid tolvtiden sen så stack vi iväg för att handla. Vi åkte till Willys i Länna. Lagom när vi hade plockat halva vagnen full så ringde Jenny på mobilen. De hade ringt henne från Malmö Aviation. Någonting hade blivit fel, så pengarna för den bokade biljetten till i morgon hade inte kommit in. Och kundtjänst skulle stänga klockan ett, och biljetten var tvungen att betalas i dag. Så vi lämnade vår vagn och åkte hem igen.


 

Ringde upp Malmö Aviation. Vi lyckades inte med att förstå varför pengarna inte hade kommit in. Vi hade inte gjort fel, men ändå så fanns inte pengarna hos dem. Men vi gjorde en ny överföring och de kontrollerade direkt att pengarna hade kommit till dem. Och när allt var klart så åkte vi tillbaka till Willys.


 

Vi plockade ihop resten. I dag blev det cirka tio fulla plastkassar och vi fick betala 1.200:- kronor. Hem sen igen, och så blev det upplockning av allt och inplockning i kyl, frys, skafferi, och städskåp. Borzko hade kommit hem från jobbet när vi kom från Willys.


 

Sen så blev det lite allmänt pulande här hemma. Varvade som vanligt med datorstunder. Middag åt vi sen redan vid fyratiden. Inte heller i dag var det någon här som orkade laga mat. Vi har varit otroligt slöa den här veckan. Jimmy och Borzko åt pizza i dag igen från pizzerian. Jag åt en pastasallad med räkor som jag hade köpt på Willys.


 

Efter middagen sen så skjutsade Borzko hem Jimmy till hans kompis Kristian i Hagsätra. Sen senare så skulle de gå ut på krogen, det var därför han inte tog bilen själv dit. När Borzko kom hem igen så tog han och jag en sväng till HemKöp i Centrum. Vi köpte chips och godis till kvällen.


 

Sen så varvade jag datorn med boken större delen av kvällen. Fortsatte att läsa boken som jag läste i går: ”Lycksökare” av Lesley Lokko. I datorn så blev det mycket bloggläsning i kväll.


 
Borzko gick och la sig rätt så tidigt. Han har blivit förkyld och kände sig hängig och trött. Själv så tänkte jag fortsätta med min bok nu. 

Kommentarer
Postat av: :D

de verkar som om du och jenny har en väldigt bra Relation med varandra :)? Härliigt : D

Bra blogg!

2007-01-07 @ 00:15:39
Postat av: Anonym

när kommer svaret på gissningen?

2007-01-07 @ 06:44:00
Postat av: Bim

---> :D: Ja, vi har en väldigt bra relation med varandra. Och det är jag väldigt glad och stolt över! Jag har jobbat stenhårt på att ha det så här, ända sedan ungarna var riktigt, riktigt små. Jimmy och jag har ju också en jättebra relation. Jag har alltid trott på ganska så stäng uppfostran blandat med oändligt mycket kärlek plus att prata, prata, prata om allt. Tack för berömmet om bloggen! :-)

2007-01-07 @ 08:26:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Svaret kommer alldeles strax! ;-)

2007-01-07 @ 08:26:59
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0