Måndagen den 15 januari 2007

Måndag igen och jobb som vanligt igen. Stormen hade bedarrat här när jag gick ut för att åka till jobbet i morse. Men det var väldigt halt på trottoarer och gator. Kom fram välbehållen till jobbet i alla fall vid strax före sex. Vi var fulltalig personalstyrka i dag. Den här veckan så är jag först i skalen på förmiddagen, och sen så är jag försteman i lilla matsalen. Vi serverade pasta med skinksås i dag. Allt flöt på bara bra i dag, och ingenting speciellt hände.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny kom hem strax efteråt. Hon går förmiddagar i skolan den här veckan, så hon slutade tidigt i dag. Sen så hade hon varit en sväng i stan innan hon kom hem. Jag höll på som vanligt här hemma på eftermiddagen. Fixade med lite allt möjligt och varvade med datorstunder.


 

Jenny och jag åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen så stack hon iväg hem till Robin för att vara där på kvällen och också sova där i natt. Jag fortsatte med allmänt fixande varvat med datorstunder.


 

Borzko kom hem från jobbet vid kvart över sju. Han åt middag, sen så duschade han, och resten av kvällen så läste han i sin bok. Jimmy kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han hade redan ätit middag på jobbet, så han duschade bara och gjorde sig i ordning.


 
Sen så satte vi oss i vardagsrummet. Jimmy spelade ett av sina spel på PlayStation 2. Jag satt med datorn. Borzko läste i sin bok. 

Kommentarer
Postat av: Natalie

Va'!?! Inget TV-tittande för brorsan?!?! ;))))

2007-01-16 @ 08:19:35
Postat av: Bim

---> Natalie: Nej, jag vet! Det är helt otroligt! ;-) Han läser faktiskt böcker! :-) Det har han nog inte gjort på säkert över tio år. Han började när vi var i Thailand, och har faktiskt fortsatt efter att vi kom hem också. Jag tycker att det är kul! Om man som jag älskar att läsa böcker så tycker man ju att det är kul att andra också kan uppskatta det. Läser du mycket böcker?

2007-01-16 @ 14:53:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0