Måndagen den 22 januari 2007

Måndag igen och jobb igen… Massor med snö ute, fick sopa och skrapa bilen innan jag kunde ge mig iväg. Rätt så halt på vägarna var det också. Och kallt… Cirka sex minusgrader på morgonen.


 

Mådde inte så bra i dag heller… Ont i huvudet, ont i halsen, snorig, trött. Men jag hade ingen feber, och jag mådde inte så pass dåligt så att jag stannade hemma från jobbet.


 

I dag var det en i personalgruppen som var sjuk och hemma från jobbet. Men tur nog så har vi en vikarie att ringa till, och hon kom så fort hon kunde, så vi blev trots allt fulltalig personalstyrka i dag.


 

Den här veckan så är jag först i skalen på morgonen, och sen när lunchserveringen börjar så är jag i disken. Vi serverade färsbiffar med kebabsmak, kokt ris, och brunsås i dag. Inget speciellt hände, allt flöt på bara bra.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem, han hade ledig dag från jobbet i dag. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag, jag hjälpte till med det sista när jag kom hem. Sen så satt vi och fikade och pratade en stund.


 

Vid halvfemtiden så åkte han iväg till jobbet. Först så skulle han vara med på ett möte på jobbet, och så skulle han också hämta hem lastbilen till i morgon. Middag skulle de få på mötet också. Jag åt middag själv vid femtiden.


 

Jenny går eftermiddagar i skolan den här veckan, så hon var inte hemma från skolan förrän vid sextiden. Då åt hon middag.


 

Sen så satte sig både Jenny och jag vid köksbordet med våra bärbara datorer en stund. Ytterligare efter en stund så stack hon iväg en sväng och träffade Robin. Men hon kom hem igen vid niotiden.


 

Borzko kom hem vid halvåttatiden från sitt möte och lastbilshämtande. Sen så tittade han på teve resten av kvällen.


 

Jimmy kom hem från jobbet vid åttatiden. Efter hans dusch så satte han sig med sin dator i köket hos mig.


 

Vid niotiden så blev det en fika i köket för mig, Jenny, och Jimmy. Vi satt vid våra datorer, vi fikade, och vi tittade på ”Guldbaggegalan” med ena ögat.


 
Och nu är det minus tio grader ute… *Brrr*  

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur fixar man så att man kan blogga från mobilen:)?

2007-01-22 @ 22:38:42
Postat av: annabelle

Hej Bim, hittade din blogg i dag av en slump då jag sökte på Thailand. Åker dit i morgon...Blev så inspirerad av din utförliga blogg så jag började en själv...Kul! Datorn får nog följa med till Phuket i alla fall, fast jag tänkt ta mig en slitsam separation från den... ;-)
Massor med fina bilder har du också, jag känner mig inte så frimodig ännu utan har ett alias. Och det lär bli många bilder på min lilla hund.
Sköt om dig i kylan och titta gärna in på min blogg, hoppas det fungerar att blogga därifrån?!
hälsningar!
Annebelle

2007-01-22 @ 23:16:50
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Det är jättelätt. Det är bara att gå in i dina inställningar och uppgifter och skriva in ditt mobilnummer och aktivera tjänsten.

2007-01-23 @ 17:29:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annabelle: Hej. Kul att du hittade hit och blev inspirerad av min blogg. Jag har kollat in din och lagt den i mina favoriter. Hoppas att det funkar för dig att blogga från Thailand, det gjorde det ju tyvärr aldrig för oss... Ha det toppen i Thailand!

2007-01-23 @ 17:30:54
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Allan

Annabelle känner mig rätt bra så du kan höra vad jag är för en gammal man som tycker det är roligt att finnas ute på nätet och inte bara roligt, det finns något som heter stöd i en s vår situation. Ha det bra.

2007-03-18 @ 06:57:11
Postat av: Bim

---> Allan: Hej Allan! Kul att du tittade in! Det behövs nog såna som du på nätet också! Du har ingen egen hemsida och/eller blogg? Ha det bra själv!

2007-03-18 @ 08:16:38
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0