Onsdagen den 24 januari 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Även i dag var en av kollegorna sjuk, men vår vikarie kom i dag också. Liksom i går så var jag i dag först i skalen och sen i disken. I dag serverade vi chicken nuggets, kokt ris, och currysås. Inget speciellt hände, allt flöt på bara bra. Vi jobbade in eftermiddagsfikapausen, så vi var klara till halvtvå. Sen så hade vi APT-möte mellan halvtvå och halvtre.


 

Jimmy hade sovit hos en kompis i Hagsätra i natt. Han hade inte bilen med sig för de tog ett par öl i går. Så han kom och mötte mig vid jobbet och så åkte han med mig i bilen hem. Vi var hemma vid tretiden.


 

Förresten så skrev jag aldrig i går att Jimmy var hos läkaren och fixade ett intyg för att ansöka om körkortstillstånd för att ta körkort för lastbil. Så fort han får tillståndet klart så ska han börja att ta körlektioner och teorilektioner för lastbil.


 

När vi kom hem så höll jag först på och fixade lite här hemma. Sen så satte jag mig vid datorn för att fixa gårdagens ”EFIT”. (Du har väl kollat in den!?) Jag satte mig uppe i vardagsrummet med datorn, för Jimmy satte sig där och spelade tevespel.


 

Vid femtiden sen så åt vi två middag tillsammans. Sen så efter det så gick vi återigen upp till vardagsrummet. Jimmy fortsatte att spela tevespel och jag fortsatte med att sitta med datorn.


 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt då middag, och sen så duschade han. Efter det så blev det tevetittande för honom resten av kvällen.


 
Jenny kom hem vid halvtiotiden. Hon hade först gått eftermiddag i skolan. Sen så hade hon varit med på Öppet Hus i skolan.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0