Söndagen den 28 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i dag också. Då gick jag upp, duschade, och gjorde mig i ordning, och sen så blev det gröt och fika till frukost. Jimmy sov, han kom hem klockan fem i morse från sitt krogbesök i stan i natt. Jenny åkte hem till Robin i natt och sov kvar där efter festen hon var på i går. Borzko åkte ju till Åland i går kväll så han var inte hemma.


 

Vid kvart över nio så vaknade Jimmy och gick upp. Han gjorde sig i ordning och sen så körde jag honom till jobbet, för han skulle jobba mellan tio och åtta i dag. Han kunde ju inte själv köra bil eftersom han drack en del i går kväll och natt.


 

Hade haft en mycket liten tanke om att jag kanske skulle gå en promenad, jag har inte promenerat en endaste gång sedan vi var i Thailand, men tretton minusgrader lockade inte precis. I och för sig så var det faktiskt sol på morgonen, men den försvann ganska så fort sen. Minusgraderna halverades då, men jag kände ändå inte för någon promenad.


 

Jag ställde mig vid strykbrädan istället, och strök en ganska så stor hög med kläder som hade samlats. När jag var klar med det så höll jag på och pulade med en massa annat här hemma. Lite lätt lunch blev det också förstås.


 

Sen så satte jag mig med min dator och min bok i soffan uppe i vardagsrummet. Jag varvade boken med datorn sen större delen av eftermiddagen. Bloggade tio stycken bok- och film-recensioner bland annat.


 

Jenny kom hem från Robin vid tvåtiden. Sen så höll hon på och röjde och städade på sitt rum större delen av eftermiddagen.


 

Vid fyratiden så åt hon och jag middag tillsammans. Sen så fortsatte hon med att fixa på sitt rum, och jag fortsatte att sitta i vardagsrummet med datorn och boken.


 

Vid femtiden så kom Borzko hem från sin Ålandsresa med jobbet. Vid halvsextiden sen så gav sig han iväg ut för att försöka få igång vår bil som inte startade.


 

Vid halvsextiden så var Jenny klar med sitt rum. Då tog hon med sin dator och så kom hon upp och satte sig hos mig i vardagsrummet. Vi slötittade lite på teve samtidigt också som vi satt med våra datorer.


 

Borzko åkte och köpte ett nytt batteri till bilen, bytte det, och sen så startade bilen alldeles utmärkt. Batteriet vi hade i bilen var bara mellan ett och ett och ett halvt år gammalt, så det borde egentligen inte vara slut redan, men tydligen så var det det.


 

Han ville köra lite med bilen också för att få igång batteriet ordentligt, så först så åkte han iväg och tankade bilen och kollade olja och sånt. Och sen så åkte han iväg och hämtade Jimmy på jobbet när han slutade klockan åtta.


 

Robin kom hit en sväng på kvällen för att träffa Jenny. Vi satt alla uppe i vardagsrummet och slökollade lite på teve, Elle-galan bland annat.


 
Nu är klockan tio. Robin har åkt hem. Borzko har gått och lagt sig. Jimmy och Jenny sitter på sina rum med sina datorer. Jag ska blogga det här, och sen så ska jag läsa lite i min bok. Och så blir det sängen vid halvelvatiden. Och i morgon är det tyvärr måndag igen…  

Kommentarer
Postat av: annebelle

Helgerna går fort eller hur...

2007-01-29 @ 06:09:12
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: EBBA&MICAELA

HOROSKOP LJUGER! VILL DU VETA HUR DIN DAG EGENTLIGEN KOMMER ATT SE UT?
- spana in bloggen!

2007-01-29 @ 10:55:46
URL: http://snelisarna.blogg.se
Postat av: maddies

ser att du gillar böcker, vill du läsa en riktigt bra bok tycker jag du ska läsa "mossvikenfruar - chansen" av emma hamberg - en riktig feelgood bok :) tror du kommer gilla den! låt mig få veta om du nångång läser den! kramar!

2007-01-29 @ 12:58:42
URL: http://www.mocco.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annabelle: Ja, eller hur... Otroligt fort... ;-(

2007-01-29 @ 18:19:41
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ebba & Micaela: Okej! Jag ska kolla in i er blogg!

2007-01-29 @ 18:20:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Maddies: Tack för ditt tips! Men jag har redan läst den! Både jag och min dotter tyckte att den var jättebra! :-)

2007-01-29 @ 18:21:54
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: emma

hur får du bilder högs upp på pressentationen, vill gärna ha hjälp med det :)

2007-01-29 @ 18:24:45
Postat av: Bim

---> Emma: Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag gjorde... ;-) Det var över ett år sedan, så jag har glömt. Men son hjälpte mig när jag gjorde det. Men jag har tänkt att göra om det snart, för jag ser så annorlunda ut nu när jag alltid har glasögon, så då ska jag be att han hjälper mig. När jag har gjort det så kan jag skriva en liten beskrivning här i bloggen om du vill.

2007-01-29 @ 18:48:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0