Söndagen den 7 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonrutiner. Vi åt sen frukost tillsammans. Jimmy sov, han var ju på krogen i går, så han skulle sova länge i dag. Jenny var ju inte hemma, eftersom hon fortfarande var i Skåne. Jag satt vid datorn en stund sen efter frukosten.


 

Sen så blev det städning som gällde här hemma. Borzko och jag hjälptes åt med veckostädningen. Vi: dammsög, torkade golv, dammade lite, skurade toaletten och badrummet, strök kläder, tvättade kläder, bytte lakan och handdukar, tvättade lakan och handdukar i tvättstugan, strök kläder, putsade speglar och glasytor, m.m, m.m, m.m.


 

Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Efter att han hade duschat och gjort sig i ordning så åt han frukost, och då åt Borzko och jag lite lätt lunch. Sen så fortsatte vi med att hålla på och plocka, pula, fixa, greja, pyssla, och städa här hemma. Jimmy städade lite på sitt rum också. Jag varvade lite med små stunder vid datorn också.


 

Sen vid halvfyratiden så åkte Borzko iväg med bilen hem till sin Mamma Dragica i Hallunda. Han skulle äta middag, fika, och prata och umgås lite med sin Mamma. Jimmy och jag åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen vid strax efter fem så åkte vi iväg med Jimmys bil.


 

Åkte till Bromma Flygplats för att hämta upp Jenny som kom med flygplan från Sturup. Hon har varit i Anderslöv utanför Malmö i Skåne i fem dagar. Hon har där hälsat på några killkompisar som hon har lärt känna när hon har varit på Dreamhack i Jönköping. Hon har bott hos en av killarna, Bobo, och hans familj.  


 

Vi var hemma igen vid halvsjutiden. Jenny packade upp och satt sen mest vid datorn. Jimmy satt mest vid sin dator. Och jag satt också mest med min dator större delen av kvällen.


 

Jimmy och jag upptäckte sen lite sent att det tydligen har varit hårdrockshelg på MTV. Men vi tittade i alla fall mellan nio och elva när de listade de fyrtio bästa Metal-hitsen. Kul att se och lyssna på.


 
Måndag och jobbardag i morgon igen då…  

Kommentarer
Postat av: D.K.D.

Wow. Vilken blogg.

Men sålänge du inte bloggar om mode, så.

2007-01-08 @ 01:02:23
URL: http://dkd.blogg.se
Postat av: Junitjej

Kul att se din blogg på mest aktiva-listan!

2007-01-08 @ 06:44:50
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> D.K.D: Tack! Tror jag! ;-)

2007-01-08 @ 14:35:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jaså!? Var den!? Kul! Det hade jag ingen aning om! ;-)

2007-01-08 @ 14:35:41
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Du verkar va en riktigt skön kvinna med härlig inställning till vardagslivet läs gärna mina grubblerier och annat läsvärt på min blogg

2007-01-08 @ 21:03:22
URL: http://sexbehov.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Okej.

2007-01-08 @ 21:15:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Vilken rocklåt var det som kom 1:a? Jag började titta men blev trött och gick och lade mig.

2007-01-08 @ 22:38:42
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Det var "Iron Man" med Black Sabbath som vann.

2007-01-09 @ 15:09:08
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0