Tatueringar!

Jag har ju nu åtta tatueringar. Jag har bestämt mig för att göra två stycken till. Efter det så tror jag nog att det får räcka för mig med tatueringar. Men, men, det vet man ju aldrig. Man är ju alltid sugen på fler. De två som jag har bestämt för att göra framöver är dessa två:


 

Runt min vänstra vad och ankel så ska jag ha en kedja, eller ett band, eller något liknande. Sen så ska det gå en länk, eller ett band, eller något liknande ner på fotryggen. Där ska det hänga som en berlock eller liknande, och den ska vara som en liten sol. Allt ska vara lite tribal-aktigt, förmodligen helt i svart.


 

På insidan av min högra underarm så ska jag ha en svensk flagga och så orden Stockholm och Sweden. Flaggen ska inte vara helt rak, utan den ska typ bölja i vinden. Och så ska det stå Stockholm i en uppåt-båge ovanför, och så ska det stå Sweden i en neråt-båge nedanför. Flaggan ska vara i färg.


 

Är det någon som har sett något liknade på bild på Internet så tipsa mig gärna! Eller om ni har några andra synpunkter så är det alltid kul att höra.


 
(Bilder på mina sju första tatueringar finns i mitt fotoalbum på Windows Live Spaces i fotoalbumet: Mina tatueringar och piercingar – 2005. Min åttonde tatuering finns i fotoalbumet: Thailand 2006.)  

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.markprodukter.com/Flagga.jpg

2007-01-10 @ 21:10:27
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack för bilden! :-)

2007-01-10 @ 21:18:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Marisa Ström

Hejsan !
Trevligt var det att hitta en gammal bekant så här på nätet,mycket kul att läsa om eran Thailandresa också.
Kramar / Marisa

2007-01-26 @ 12:46:58
Postat av: Bim

---> Marisa: Hej Marisa! Vad kul att du hittade hit! Du är varmt välkommen tillbaka! *Kram*

2007-01-26 @ 15:17:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0