Tisdagen den 2 januari 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse. Borzko hade gått upp klockan fem och åkt i väg för att jobba som vanligt igen. Jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk. Hade även vaknat flera gånger under natten av att jag hade sån huvudvärk. Tror att jag nästan aldrig har haft så ont i huvudet förut. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så försökte jag äta frukost, men jag fick ge upp efter halva portionen gröt, för jag mådde illa.


 

Jag hade tänkt mig att äta frukost, och sen ge mig ut på en morgonpromenad. Men jag fick gå ifrån bordet mitt i frukosten, och så gick jag och la mig uppe på sängen, efter att ha tagit två stycken Alvedon. Låg där och vilade och slumrade i cirka två timmar. Klockan tio vaknade Jenny och kom upp till mig. Då kände jag mig lite bättre.


 

Gick upp och försökte återigen att äta frukost, och den här gången så gick det bättre. Tog två Alvedon till också. Jenny åt också frukost med mig. Sminkade mig, och satt sen en stund vid datorn. Jimmy vaknade och gick upp klockan elva. Satt med honom då han åt frukost. Hade fortfarande lite ont i huvudet, mådde lite illa, och kände mig lite konstig. Men kände mig ändå mycket bättre än vad jag gjorde tidigare.


 

Sen så höll jag på och fixade, plockade, grejade, pulade, och pysslade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Jimmy satt mest vid datorn. Jenny pluggade lite. Vid strax efter klockan ett sen så åkte Jenny iväg in till sin skola. Hon skulle, trots att det är lov, göra ett omprov på ett prov som hon inte klarade förut.


 

Jimmy och jag stack iväg till Centrum vid halvtvåtiden. Handlade matvaror för cirka 700:- kronor på HemKöp. Hem sen och packade upp, och sen så hjälptes vi åt att förbereda allt till kvällens middag. Vid halvfyratiden sen så kom Jenny tillbaka hem igen. Hon trodde att provet gick bra.


 

Sen vid fyratiden så kom min Mamma och Pappa hit. De hade med sig en bukett tulpaner till oss. Och de fick lite grejer av oss som tack för att de hade passat vår lägenhet när vi var borta. Kopplade in datorn till teven och sen så satt vi en bra stund och tittade på fotografierna från Thailand.


 

Borzko kom hem från jobbet vid femtiden. Efter att han hade duschat och gjort sig i ordning så åt vi allihopa middag vid halvsextiden. Jimmy och jag hade gjort i ordning tacos och tortillas med massor med tillbehör. Vi satt länge och åt och pratade.


 

Efter det så fikade vi. Mamma hade med sig sin hemgjorda äppelpaj som vi åt med vaniljsås till. Satt sen och pratade till niotiden. Då skjutsade Jimmy hem sin Mormor och Morfar. Han körde även Jenny hem till hennes kompis Pauline i Hagsätra. Sen så skulle de åka vidare på fest på Kungsholmen. Jimmy åkte vidare till Västberga för att möta upp med några av sina jobbarkompisar.


 

Borzko gick och la sig vid halvelvatiden. Jag satte mig vid datorn då. Mådde nästan helt bra på kvällen.


 (Jag har tyvärr inte hunnit/orkat med Thailandsdagboken och Thailandsfotografierna än. Jag hoppas att jag hinner/orkar i morgon.)  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag förstår att det är mycket att göra när man kommer hem. Börjar du jobba på måndag eller? Själv så börja jag skolan i morgon.

2007-01-03 @ 14:51:43
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, det är ju en del att pyssla med när man har varit borta i två veckor... Jag börjar att jobba på måndag.

2007-01-03 @ 15:44:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Det var jag Ahnna i det över

2007-01-03 @ 19:47:48
Postat av: Bim

---> Ahnna: Okej! ;-)

2007-01-03 @ 20:49:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0