Tisdagen den 23 januari 2007

Svårt att komma upp ur sängen och att komma i väg till jobbet var det i dag… Även i dag så var jag väldigt snorig, hade lite ont i halsen och i huvudet, kände mig trött och seg. Att termometern visade på tolv minusgrader utanför fönstret gjorde ju inte saken bättre precis... Men efter snösopande, isskrapande och sen försiktigt körandes på hala vägar så kom jag i alla fall till jobbet.


 

Även i dag så var en av kollegorna sjuk och hemma från jobbet. Men vår vikarie kom även i dag och jobbade så allt blev som vanligt ändå. Även i dag så var jag först i skalen och beredde grönsaker, och sen så var jag i disken.


 

En av jobbarkompisarna bjöd på egenhändigt gjord smörgåstårta i dag till lunchen. Jättesnällt av henne och jättegott var det. Allt flöt på bara bra på jobbet i dag, och inget speciellt hände. Jo, jag tog ett fotografi i timmen på jobbet i dag, eftersom det har varit EFIT-dag i dag. Men de korten bloggar jag inte förrän i morgon.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem, han hade ledig dag från jobbet i dag. Vi stack ganska så direkt iväg till Centrum.


 

Först så var vi på Nordea och besökte vårt bankfack. Vi stoppade i våra originalvideoband från när barnen var små. Och även de DVD-skivor som vi nyligen har bränt med kopior på alla band. Vi hade även gjort skivor med alla mina tusentals digitalfotografier på som vi också la där.


 

Efter det så var vi på Systembolaget och köpte två plattor med starköl. En till Borzko och en till Jimmy. Sen så åkte vi hem igen. Höll sen på här hemma och fixade med allt möjligt.


 

Vid fyratiden så åt vi två middag tillsammans. Sen efter det så stack Jimmy iväg till Hagsätra för att möta upp med några kompisar. Själv så höll jag på igen och fixade med allt möjligt här hemma.


 

Så småningom så blev det kökssoffan och varvande mellan datorn och boken. Håller nu på och läser: ”Martina-Koden” av Martina Haag.


 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Han åt då middag, sen så duschade han, och efter det så tittade han på sport på teve fram till sängdags.


 

Jenny kom hem vid niotiden. Hon hade först gått i skolan till klockan fem, sen hade hon varit och fikat i stan med kompisar. Hon åt en sen middag när hon kom hem, och sen så satte hon sig med sin dator hos mig i köket, och där satt vi sen resten av kvällen tills det blev sängdags för mig.


 
(Och mina nitton EFIT-kort kommer alltså som sagt var i morgon.)  

Kommentarer
Postat av: Snurran

Då ska jag länka till dig i morgon - om jag nu har någon läsare som inte du redan har! ;-)

2007-01-23 @ 22:03:17
Postat av: Niclas

och jag min klantskalle glömde "Efit" totalt idag.... suck... påminn mig nästa gång

2007-01-23 @ 22:10:00
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, länka gärna du! Alltid är det väl någon ny som tittar in! ;-)

2007-01-24 @ 15:18:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Niclas: Vad synd! Att du missade alltså! Okej, jag ska försöka att påminna dig nästa gång. Men jag lovar inget. Skriv upp i almanackan! Eller lägg in en påminnelse i mobilen!

2007-01-24 @ 15:21:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

ingen bra dag igår. Brukar inte glömma... Dagen började med att jag försov mig och missade bussen. Det brukar jag heller aldrig göra. Ska vara med på EFIT den 14 feb... Och då ska jag inte glömma det...
/Niclas

2007-01-24 @ 18:02:20
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Nej, det blir såna där dagar ibland tyvärr... Men försöka att komma ihåg nästa gång! Faktiskt riktigt kul att vara med! Men lite jobb är det ju, och lite tid tar det också... Men det är det värt! ;-)

2007-01-24 @ 18:04:52
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0