Tisdagen den 9 januari 2007

I dag var det en helt vanlig dag på jobbet. Alla våra skolbarn fanns på plats, och nästan alla våra skickningar. Hela förmiddagen så var jag i skalen och fixade alla våra grönsaker tillsammans med några av kollegorna. Sen resten av dagen så var jag andreman i lilla matsalen. Vi var fulltalig personalstyrka och allt flöt på bara bra. Mycket prat för mig blev det med många av lärarna och övrig personal. Alla ville förstås höra om Thailandsresan. Vi serverade pyttipanna med rödbetor i dag. Allt flöt på bara bra, och inget speciellt hände.


 

Åkte sen hem direkt efter jobbet. Och sen så blev det en helt vanlig eftermiddag. Alltså en massa grejande här hemma varvat med datorstunder. La in tjugotvå nya fotografier i mitt fotoalbum på Windows Live Spaces bland annat. Middag åt jag i min ensamhet vid femtiden. Sen så satt jag ganska länge och läste i min bok som jag håller på med: ”Lycksökare” av Lesley Lokko.


 

Så småningom så kom familjen hem en efter en. Först så kom Borzko hem från jobbet vid kvart över sju. Han åt middag och sen så duschade han. Jimmy kom sen hem från sitt jobb vid åttatiden. Och då blev det hans tur att äta middag och sen duscha. Jenny kom hem vid kvart i nio. Hon hade gått i skolan till fem och sen hade hon varit kvar i stan, och även ätit middag där.


 En fika i köket med alla i familjen blev det vid niotiden. Sen så satt Borzko och läste en stund innan han gick och la sig. Jenny pluggade och satt vid datorn. Jimmy satt vid sin dator. Och jag satt också en stund vid datorn, och nu tänkte jag läsa lite igen innan det är dags för sängen.  

Kommentarer
Postat av: Niclas

Visst är det jobbigt att jobba femdagars vecka igen.... Men du har väl säker sportlov...

/Niclas

2007-01-10 @ 17:14:51
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Nej, vi har varken sportlov, påsklov, eller höstlov. Bara sommarlov och jullov. På sportlovet, påsklovet och höstlovet så lagar vi mat till fritidsbarnen plus en del av våra skickningar. Så vi jobbar som vanligt då, men vi har ju mycket, mycket lugnare på jobbet då.

2007-01-10 @ 18:33:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Marielle

får du skriva om ditt jobb nu?

2007-01-11 @ 18:15:44
URL: http://marielleeblogg.se
Postat av: Bim

---> Marielle: Får och får... Jag har alltid fått skriva om jobbet. Men jag valde själv att inte göra det, eftersom det blev en del tjafs som jag inte vill gå in på närmare här. Men det var i juni förra året, så nu "törs" jag nog börja lite försiktigt igen...

2007-01-11 @ 18:19:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Marielle

Det känns som du misstolkade frågan något. Det var inte meningen att verka otrevlig på något sätt. Men nu vet jag iaf. Ha det bra.

2007-01-12 @ 03:13:48
Postat av: Bim

---> Marielle: Jag tyckte abosolut inte att du verkade otrevlig! Men jag kanske gjorde det när jag svarade! Ursäkta i så fall! Ha det så bra du själv! :-)

2007-01-12 @ 15:11:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0