Torsdagen den 25 januari 2007

Jobb som vanligt i dag också. Även i dag så var en av kollegorna sjuk, och vår vikarie jobbade istället. Jag var i skalen först, och sen i disken, i dag också. Vi serverade fiskpanetter, kokt potatis, och filsås. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.


 

Direkt efter jobbet så åkte jag till min frissa, Lotta, på Susannas Hårservice i Ormkärr. Där gjorde jag det som jag alltid gör var sjätte vecka, helblekte håret, klippte det jättekort, färgade ögonfransar och ögonbryn. Två och en halv timme tog det och sjuhundra kronor kostade det. Kul som alltid att träffa min kompis och före detta granne Lotta.


 

Kom hem vid femtiden. Ingen var hemma när jag kom hem. Borzko jobbade förstås som vanligt. Jenny var i skolan. Jimmy hade ledig dag från jobbet i dag, men han hade åkt till Hagsätra för att träffa kompisar, äta där, och vara där på kvällen.


 

Jenny kom hem från skolan vid halvsextiden. Då åt hon och jag middag tillsammans. Sen så satte vi oss båda två vid köksbordet med våra datorer. Hon höll på och pluggade, och jag höll på med allt möjligt i datorn.


 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Middag, dusch, och sen teve, så blev hans kväll. Jenny och jag fortsatte att sitta med våra datorer vid köksbordet. Vi slötittade lite på teve också.


 

Och i morgon så är det äntligen fredag! Wiieee!!!! Det har varit en lång vecka, eftersom jag inte har mått så bra. Så det är så skönt att det är fredag i morgon!


 
(Du såg väl min EFIT i tisdags!?)  

Kommentarer
Postat av: Angela

Den som ändå hann till frissan ;-) *Kram*

2007-01-26 @ 08:09:11
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: annebelle

Vilken skola jobbar du på?
Jag har bott granne med Farsta, nåja, i Balingsnäs och jobbade i Trångsund/Skogås. Men bara i ett år. Gillade miljön och kan tänka mig att bo där igen; vackert på södertörn särskilt med sjöarna. Farsta centrum är inte dumt heller.

2007-01-26 @ 14:03:29
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, jag har det ju så bra som slutar klockan två varje dag! ;-) *Kram*

2007-01-26 @ 15:18:22
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Jag jobbar på Hagsätraskolan i Hagsätra. Ja, det är fint häromkring Farsta. Jag gillar mest närheten till sjöar att bada i och promenera vid, och så Farsta Centrum förstås!

2007-01-26 @ 15:20:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

är också ny klippt... Klipper mig också hos en polare som är frisör. Fast var 8:e vecka...

Trevlig helg....

2007-01-26 @ 18:03:19
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Okej! ;-)

2007-01-26 @ 18:33:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0