"Våta Spår" av Katerina Janouch

---------   
 
Recension av boken: ”Våta Spår” av Katerina Janouch. (Genre: Svensk Skönlitteratur.) 

 ---------   

 ”Katty Lundström, 43, stirrade ner på den nakne mannen i hennes badkar. Det fanns förstås en helt naturlig förklaring till att han låg där. Död. Skjuten. Men vilken? Vad skulle polisen tro? Och, inte minst, hennes egen känsliga tonårsdotter? Katty bestämmer sig för att göra sig av med kroppen och dumpar den i källaren. Strax efter gör hon ännu ett överraskande fynd, den här gången bland underkläderna i hennes byrålåda


Liv, 16, hatar allting. Sitt namn. Pojkvännen som bara tänker på sex. Pluggets monstruösa meningslöshet. Mest av allt hatar hon sin självupptagna, åldersfixerade, pinsamma mamma. Fast ändå En dag, när mamma blivit äldre och lugnat ner sig lite, kanske de kan sätta sig och prata ut. Men inte nu, för idag tänker Liv lämna sitt gamla liv. Sticka. Bli ännu ett fall av mystiskt försvunna personer.


Katty och Liv tar oss med på ett äventyr fyllt av såväl kärlek och systerskap som mord och kidnappning. Och som röd tråd slingrar sig den ömtåliga men trots allt kärleksfulla relationen mellan en mor och hennes dotter.”
 
(Kopierat från adlibris.com.)

 ---------   

 För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.com.

 ---------   

 Den här boken var väl sådär tycker jag. Den var i och för sig väldigt lättläst, och den var också underhållande. Men den kändes så överdriven hela tiden. ///Bim. 

 ---------   

 Betyg: 2 av 5. 

 ---------  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0