Beställt teve till sovrum och kök också... ;-)

Eftersom jag hade bestämt mig för att byta ut alla våra fyra små klumpiga bildrörsteve på 15 tum som vi har både i Jimmys rum, Jennys rum, mitt och Borzkos sovrum, och i köket, så skulle jag ju ha två stycken teve till utöver de som vi köpte i dag.

I vardagsrummet så har vi ju redan en platteve sedan förut. För ungefär ett år sedan, i juni 2006 så köpte vi en Philips LCD-teve på 37 tum. Den är vi jättenöjda med.

Men i köket, och i mitt och Borzkos sovrum, så vill jag ha ganska så små, men inte för små, lcd-teve med inbyggda dvd-spelare. Men det är tydligen inte så lätt att få tag på.

Den enda som jag hittade som jag tyckte verkade bra, och med vettigt pris, den fanns bara i Internet-butik. Så nu har jag beställt två stycken 19 tums lcd-teve med inbyggda dvd-spelare. De ska komma inom en vecka. Jag hoppas att jag blir nöjd med dem. Såna här grejer tycker jag egentligen bättre om att köpa direkt i affären. Så att man kan se sakerna och ta på dem, och det är också lättare om det blir fel på grejerna. Att bara kunna gå till affären med dem istället för att hålla på och skicka grejerna.

Här är i alla fall länk till teven som jag alltså har skickat efter två stycken av.


Kommentarer
Postat av: Snurran

MEN Bim! Du tittar ju aldrig på TV?!
*hihi*

2007-07-22 @ 23:55:31
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej jag vet! ;-) Men jag får väl lov att börja med det nu då kanske! ;-D

2007-07-22 @ 23:58:31
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Nåja, du kikar ju rätt mycket på film
;-D
*kram*

2007-07-23 @ 11:34:51
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag försöker att se mycket på film! Men jag skulle vilja se många, många fler! Men på något sätt så kommer alltid böckerna och datorn emellan! ;-D

2007-07-23 @ 11:37:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0