Dagens Dagbok - Fredagen den 20 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Mamma och Pappa kom vid femtiden. De hade med sig en fin bukett rosor till oss. Borzko, Jimmy och Pappa gick direkt sen bort till Pizzerian och köpte pizzor och sallader till oss alla till middag. Jag åt en halv pizza med paprika, och en halv pastasallad med räkor, och ett halvt pizzadegsbröd. Rödvin, starköl och Fun Light drack vi till.

 


image827


Kaffe efter maten blev det sen, och vi satt och pratade allihopa en stund. Vid sjutiden sen så stack både Jimmy och Jenny iväg mot Centrum och tunnelbanan. Jimmy skulle till Hagsätra för att festa med sina kompisar där. Jenny skulle också möta upp med någon och även sova borta i natt.

 

När de hade gått så började vi övriga fyra att spela kort. Canasta som vanligt, och som vanligt så spelade jag ihop med Mamma. I kväll blev det tre omgångar på cirka fyra timmar. Pappa och Borzko vann med 2-1. Lite gott att äta och dricka hade vi förstås också.

 


image828


Vid elvatiden sen så skjutsade jag Mamma och Pappa hem. Jag kom tillbaka vid halvtolvtiden. Nu är klockan tolv, och jag sitter vid datorn, och Borzko sitter och läser. Snart är det väl läggdags för oss båda.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Åh vad mysigt! Blommorna var fina/ahnna

2007-07-21 @ 00:22:33
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det var en jättetrevlig kväll! :-)

2007-07-21 @ 08:18:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0