Dagens Dagbok - Fredagen den 6 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy och jag åt middag klockan halvfem direkt när han kom hem från jobbet. I dag blev det samma mat som i går, för jag gjorde så mycket i går, så att det skulle räcka i två dagar. Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så stack vi iväg med Jimmys bil till Centrum.

 

Väl i Centrum så var vi först hos Farsta Speltjänst och hämtade ut ett bokpaket från Adlibris. Jag hade beställt tolv böcker, men det var bara tio böcker som kom. (Se fotografier i tidigare blogginlägg). Två böcker var restnoterade och kommer i nästa vecka. Efter det så var vi på Systembolaget och handlade en del.

 

När vi kom hem igen så hade Borzko kommit från jobbet. Han var ovanligt tidig i dag, hemma redan vid halvsextiden. Han åt middag, duschade, och gjorde sig i ordning. Sen när han var klar så åkte han iväg med Volvon hem till sin Mamma. Han skulle hämta hem de två borden och de tio stolarna som hon lånade förra helgen. Och så skulle han vara där en stund och fika och prata. Hans syster med man och barn är fortfarande kvar där också.

 

Jimmy blev upphämtad av tre kompisar vid halvsjutiden. Sen så skulle de vidare på fest.

 

Jag satte mig vid datorn i någon timme och höll på med lite allt möjligt. Sen vid kvart i åtta så åkte jag iväg i Jimmys bil. Jag hade fått lov att låna den i kväll, eftersom jag ville hämta Jenny på jobbet, och Borzko hade vår bil.

 

Jenny och jag var hemma igen i Farsta vid kvart över åtta. Jenny duschade och gjorde sig i ordning då. Sen så gick vi till Centrum vid kvart i nio för att köpa lite gott att äta. Vi var på HemKöp och vi handlade chips, ostbågar, choklad, och lösviktsgodis. Hemma igen strax efter nio.

 

Vi flyttade upp till vardagsrummet då. Självklart så tog vi med våra bärbara datorer upp. Sen så satt vi och pratade, åt och drack gott, höll på med allt möjligt i datorerna, och Jenny slötittade lite på teve också. Satt där i ungefär en och en halv timme.

 

Vid halvelvatiden så gick Jenny och la sig. Hon var trött efter sina tuffa arbetsdagar. Och hon ska jobba hela helgen också. Hon gick och la sig för att läsa en stund och så småningom sova.

 

Jag flyttade ner i köket igen när Jenny gick och la sig. Strax efteråt så kom Borzko hem från sin Mamma. Han gick också och la sig då på en gång. Han ska jobba extra i morgon och ska gå upp klockan fem.

 

Nu är klockan kvart över elva. Jenny sover. Borzko sover. Jimmy är på fest och kommer förmodligen hem sent. Jag sitter här i köket, pigg men proppmätt efter allt jag har ätit. Jag ska byta ut datorn mot boken en stund nu. Jag vill läsa ut den boken som jag håller på med nu. Jag är lite trött på den, och jag är så sugen på att börja på en ny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0