Dagens Dagbok - Fredagen den 6 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Och som vanligt, gick jag upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Gick in och väckte Jenny sen vid halvniotiden. Hon gick upp, och så åt vi frukost tillsammans då. Sen så duschade hon och gjorde sig i ordning.

 

Borzko hade stuckit iväg till jobbet vid fyratiden som vanligt. Och Jimmy hade stuckit iväg till jobbet vid halvsjutiden som vanligt. Jenny stack sen iväg till jobbet vid tiotiden. Hon skulle egentligen ha varit ledig i dag, men hon ställde upp och tog ett pass för någon som behövde vara ledig, mellan elva och åtta i dag.

 

Själv så höll jag på med att göra lite nytta här hemma i dag på förmiddagen. Jag höll på och donade, plockade, pysslade, grejade, och fixade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Och tvättmaskinen gick många omgångar också. Lite lätt lunch och en fika blev det sen vid tolvtiden.

 

Efter lunchen så tyckte jag att jag hade gjort nog med nytta i dag. Funderade på om jag skulle ta en promenad, men jag hade ingen lust. Varmt och skönt ute, men tyvärr alldeles igenmulet, annars så hade jag mer än gärna solat lite. Men nu satte jag mig istället på nedre balkongen, i soffan, och så drog jag ifrån inglasningarna. Satt med datorn i knäet och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.

 

Efter en stund så övergick jag till boken som jag läser för tillfället: "Hål i huvudet" av Jenny Jägerfeld. Läste först bara boken en bra stund. Sen efter det så varvade jag boken och datorn. Och så höll jag på större delen av eftermiddagen, tills Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden.


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte ta bild på maten och så eller nåt:D?

2007-07-06 @ 16:44:31
Postat av: Bim

---> Anonym: I dag åt vi bara rester från i går! Kort blir det en annan dag! ;-)

2007-07-06 @ 16:58:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0