Dagens Dagbok - Lördagen den 21 juli 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så vaknade jag klockan sex. Fast det var inte frivilligt... Jimmys båda väckarklockor ringde klockan sex, och han var inte hemma. Jag fick springa ner till hans rum och stänga av dem, och sen så kunde jag inte somna om. Låg och försökte till kvart i sju, då gav jag upp och gick upp. Duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost med nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonrutiner, och sen så åt han frukost förstås. Jimmy var som sagt var inte hemma. Han sov över hos en kompis i Hagsätra i natt, efter festandet där i går. Jenny var inte heller hemma. Hon sov också borta i natt, hos en ny vän som hon har. Sen så åkte hon direkt till jobbet i morse för att jobba ett pass mellan nio och sju.

 

Borzko och jag plockade i ordning våra badgrejer, och vid strax före nio så stack vi iväg till Farstastrandsbadet. Vi var först på plats i dag. Bara Kanada-gässen var där när vi kom. Men sen så kom det så klart folk efter ett tag, eftersom det var en solig och varm dag.

 

Vi var där i ungefär fyra timmar. Vi solade, läste i våra böcker, pratade, lyssnade på musik, fikade, och åt lite lätt lunch. Vid ettiden så tyckte vi att det fick räcka med solandet för i dag, så då åkte vi hemåt.

 


Här sitter Borzko och läser i det underbara solskenet.


image830


Tjusig målning på Strandcaféet.


image831


Sen så blev det bara slappande hemma resten av eftermiddagen. Den största delen av tiden gick nog till bokläsning för oss bägge två. Jag satt förstås lite med datorn också. Lite allmänt grejande här hemma blev det så klart också. Största delen av tiden så tillbringade vi på den övre balkongen.

 

Jag läste ut boken "Där regnbågen slutar" av Cecelia Ahren. Och så började jag på boken "Dannyboy & kärleken" av Daniel Åberg.

 

Jimmy sov ju hos en kompis i Hagsätra i natt. Sen så ringde han och sa att han inte skulle komma hem i dag heller, utan de var några kompisar som skulle ut på sjön med en kompis föräldrars båt. Kanske kommer han hem i kväll, eller så sover han hos kompisen i natt också.

 

Jenny sov ju hos sin nya vän i går natt. Och så åkte hon ju direkt till jobbet för att jobba mellan nio och sju. Hon ringde under dagen i dag och sa att hon inte kommer hem efter jobbet i kväll. Utan hon åker hem till sin vän i kväll igen, och sover där i natt, och kommer hem i morgon.

 

Borzko och jag åt middag vid fyratiden. Och sen efter middagen så satte vi oss återigen på den övre balkongen och njöt av eftermiddagen och kvällen. Borzko läste igen, och jag varvade boken med datorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0