Dagens Dagbok - Lördagen den 28 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade en halvtimme tidigare i dag, klockan halvsju. Jag skulle ju iväg, och ville ha gott om tid på mig. Jag duschade och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste lite nyheter i datorn under tiden. Bloggade ett snabbt inlägg och svarade på några kommentarer också.

 

Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr och åt sen frukost. Jimmy sov, och skulle sova länge i dag, till klockan tolv, eftersom han festade i går. Jenny var inte hemma, hon sov ju hos Jocke i går natt.

 

Vid strax före halvnio så gav jag mig iväg. Jag åkte till Älvsjö Station där jag mötte upp med Jenny som kom från Jocke. Och sen så åkte vi iväg mot "MalmaMarken" i Malmköping. Cirka elva mil är det dit, och det tog lite drygt en timme på vägen ner, för det var väldigt lugnt på vägarna då.

 


image884


Vi parkerade i utkanten av stan, för att sen kunna komma snabbt därifrån, för mitt på dagen sen så är det så fruktansvärt mycket med folk och bilar. Och så gick vi mot själva Marknaden.

 

Marknaden öppnade klockan tio, och vi var där ganska så precis tio. Sen så gick vi i tre timmar upp och ner i raderna. Vi gick systematiskt för att inte missa något, och vi gick runt allting två gånger. En massa gott åt vi också: munkar, daimkakor, remmar, m.m. Och så gick vi och tog en fika och en macka till lunch.

 

Jag har varit på MalmaMarken varje år nästan, i över tio år nu. Men för varje år så handlar jag mindre och mindre, och jag tycker att det finns mindre att kolla på. I år så handlade vi nästan ingenting. Jenny handlade bara ett par smågrejer. Jag handlade det som står i ett separat blogginlägg som heter Dagens Shopping.

 


image885


Det är ju ungefär samma saker som säljs år efter år. Men varje år så är det ju någonting relativt nytt och speciellt som säljs massor av överallt. Gissa vad det var i år!? Jo, självklart Foppatofflorkopiorna!

 

När vi hade gått där i tre timmar så tyckte vi att det räckte, så då åkte vi hemåt. Jag släppte av Jenny vid Heron City i Kungens Kurva på vägen hem. Jocke och ett par av hans kompisar var där på MediaMarkt, så då mötte hon upp med honom där, och sen så skulle hon åka med hem till honom.

 

Och själv så var jag hemma i Farsta igen vid halvtretiden. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Jimmy hade sovit till klockan tolv, och sen suttit och spelat WOW resten av dagen. Borzko hade varit snäll och tagit veckostädningen i dag själv, som vi hade planerat att göra tillsammans i morgon. Han städade hellre än gick på Marknaden sa han!


Kommentarer
Postat av: Sara

hahaha malmamarken ligger 10 min bort härifrån;) ska dit imorgon

2007-07-28 @ 20:01:00
URL: http://sweethazel.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sara: Okej! Ha det så trevligt i morgon då! :-D

2007-07-28 @ 20:22:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Malin

Ingen kvälls-uppdatering?! Jag som alltid brukar läsa innan läggdags :)

2007-07-29 @ 00:43:20
Postat av: Bim

---> Malin: Jo! Jag uppdaterade Dagboken, Andra halvan, redan vid halvtolvtiden! Så det måste ha varit något fel när du tittade in! ;-)

2007-07-29 @ 08:32:28
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jojo

Nä jag måste få hålla med om att det bara blir mindre och mindre saker som är vettiga på marknaden! Himlans tråkigt när man för en gångs skull faktiskt har pengar! Men godisremma fungerar alltid :)
Fint väder var det ju iaf! :)

2007-07-29 @ 21:34:58
Postat av: Bim

---> Jojo: Precis. Jag hade med mig en hel del pengar, men gjorde inte av med speciellt mycket! Ovanligt för att vara mig! ;-D Men godis blev det ju en hel del! Och som sagt var, trevligt väder att gå och strosa i.

2007-07-29 @ 21:51:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0