Dagens Dagbok - Måndagen den 16 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt han, jag, och Borzko middag tillsammans. Vi hade fortfarande kvar mat från grillningen i lördags, så vi åt av det, plus att jag hade kompletteringshandlat lite till det i dag. Hade gjort några nya dressingar bland annat.

 

Jenny hade åkt direkt in till stan efter att hon slutade att jobba klockan två. Hon åt middag i stan också. Och så mötte hon upp med kompisar.

 

Jimmy duschade och gjorde sig i ordning efter middagen. Sen så satt vi alla tre och fikade en stund på uteplatsen. Och sen så åkte Jimmy iväg med sin bil. Han skulle till sina kompisar i Hagsätra som vanligt.

 

Borzko och jag fortsatte att sitta ute på vår uteplats. Borzko läste i sin bok. Och jag satt mest med datorn, och läste även lite också. En underbar kväll var det i alla fall. Så skönt att sitta och njuta av kvällssolen.

 

Vid sjutiden när det blev skugga på uteplatsen så flyttade vi upp till den övre balkongen. Satt sen där i den underbara kvällssolen. Vid halvåttatiden så försvann solen även där, bakom huset framför. Men vi satt kvar ändå. Det var så skönt och ljummet även utan sol.

 

Jag läste ut boken som jag började med i morse. Bloggade en recension på boken och några andra inlägg. Läste bloggar och nyheter förstås också. Vi satt där ända till klockan nio, och då gick vi in.

 

Eller Borzko gick in till vardagsrummet och satte sig framför teven. Själv så gick jag till Centrum och mötte upp med Jenny som kom hem från stan. Vi gick till JourLivs där jag köpte mig dagens andra Solero Exotic, och Jenny köpte lite godis.

 

När vi kom hem så tog vi en fika i köket och satt och pratade en stund. Sen så gick Jenny in på rummet och satte sig vid datorn. Jag tog min dator och gick upp och satte mig i vardagsrummet hos Borzko. Han tittade lite på teve, och sen så läste han lite i sin bok. Jag satt med datorn.

 

--------------  

 

Och eftersom blogg.se inte fungerade för mig i går kväll, så kommer gårdagens dagbok i dag istället.

 

-------------  


Kommentarer
Postat av: annebelle

Nej, blogg.se strejkade igår. Grrr.

2007-07-17 @ 09:05:25
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, man blir så irriterad när det inte fungerar! :-(

2007-07-17 @ 09:12:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0