Dagens Dagbok - Måndagen den 2 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Efter middagen så ville Jimmy åka och tvätta sin bil, och Jenny ville hjälpa honom, så de två stack iväg till "Wash & Drive" i Fagersjö. Jenny tvättade Jimmys bil, och sen så kom de hem igen.

 

När de kom hem igen så ångrade jag att jag inte hade följt med och tvättat av Volvon också. Då ville Jenny åka igen, och tvätta den, för hon tyckte att det var så kul. Och Jimmy ville hänga med igen, för han hade glömt bort att dammsuga sin bil.

 

Så vi stack iväg alla tre med båda bilarna. Jenny tvättade av Volvon, och Jimmy dammsög Polon.

 


image674


image675


Efter det så vill Jenny prova att övningsköra i Jimmys bil, och det tyckte Jimmy var helt okej, så vi stack iväg alla tre i båda bilarna bort till parkeringen vid Stockholmsmässans parkering i Älvsjö.

 

Sen så körde Jenny runt där i Jimmys bil en bra stund. Vet inte riktigt hur länge det var, kanske hälften av tiden förra gången som var en och en halv timme, alltså i tre kvart ungefär. Det gick jättebra även den här gången också.

 

På vägen hem så åkte Jimmy och Jenny förbi McDonalds i Sköndal och köpte varsin McFlurry-glass till oss.

 

Vi var hemma vid åttatiden igen. Jimmy var bara hemma en halvtimme ungefär, och sen så stack han iväg vid halvniotiden. Han skulle till Hagsätra och möta upp med några kompisar där. Han lär väl komma hem vid tolvtiden ungefär. Det brukar han göra när han ska jobba dagen efter.

 

Borzko kom hem från jobbet vid kvart över åtta. Han åt middag, duschade, och gjorde sig i ordning. En pratstund blev det också förstås. Sen så hann han inte med så mycket mer. Väldigt korta kvällar blir det nästan alltid när han jobbar. Han ska ju upp halvfyra i morgon bitti igen, så han gick och la sig vid halvtiotiden.

 

Jenny satt sen på sitt rum större delen av kvällen. Mest med datorn i knäet förstås. Sen så gick hon och la sig tidigt hon också. Redan vid halvelvatiden. Hon skulle först läsa i sin bok en stund, och sen sova tidigt. Hon ska upp tidigt i morgon, åka hemifrån vid sex, och jobba mellan sju och fyra.

 

Och jag satt större delen av kvällen i köket. Mest med datorn i knäet jag också. Ingen teve i kväll heller, som vanligt. Läste lite i boken, som jag började i förut i dag på badet, också: "Hål i huvudet" av Jenny Jägerfeld. Och så lär väl resten av kvällen bli nu fram till ettiden, datorn och boken varvat.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt att få bilen tvättad dårå! ;-D

2007-07-02 @ 23:52:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Absolut! Men framförallt trevligt att umgås! :-D

2007-07-02 @ 23:54:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annica Tiger

*skrattar* Nu kommer jag känna igen era bilar i alla fall. Ja, det var mig och min bil ni såg.
Annica

2007-07-03 @ 08:55:27
URL: http://tiger.se/blog/
Postat av: Bim

---> Annica Tiger: Jag förstod att det var du! Väldigt cool skylt hade du i alla fall! ;-D Perfekt för dig att ha ett förnamn som börjar på "A". Nästa gång som jag ser dig så ska jag tuta! Det lovar jag! Min bil är ju också rätt så lätt att känna igen! ;-)

2007-07-03 @ 11:41:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Gillar era regskyltar. Vad kostar det med egen skylt?

2007-07-03 @ 18:27:33
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, visst är de coola!? Det kostar 6.000:- kronor, men då får man ha den i tio år, och byter man bil, så tar man med sin skylt.

2007-07-03 @ 19:52:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annica Tiger

Det kanske blir ett jäkla tutande om vi möts ofta :))).
Annica

2007-07-03 @ 22:21:13
URL: http://tiger.se/blog/
Postat av: Bim

---> Annica Tiger: Hahaha! Ja, kanske det! ;-D

2007-07-03 @ 22:33:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0