Dagens Dagbok - Måndagen den 2 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost, och nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Borzko hade gått upp redan klockan halvfyra och åkt iväg för att jobba som vanligt. Han har ju haft en veckas semester nu. Nu ska han jobba två veckor. Och sen så har han två veckor semester till.

 

Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt iväg för att jobba som vanligt. Han har ingen semester alls i sommar. Han hade två dagar i juni när han var på Dreamhack Summer 2007. Och sen så ska han ha en vecka i slutet på november när det är Dreamhack Winter 2007. Han har ju nyligen börjat på nytt jobb, och ska jobba hela sommaren.

 

Jag höll på och fixade lite här hemma en stund. Och sen så satt jag en stund vid datorn också. Efter det så packade jag ner mina badgrejer. Precis när jag skulle gå, vid halvtiotiden, så vaknade Jenny och gick upp. Först tänkte jag vänta på henne, men hon sa att hon ville ta det lugnt en stund, och att hon skulle komma dit till badet någon timme senare.

 

Så jag stack iväg själv till badet. Kom dit vid kvart i tio. Sen så låg jag och solade i någon timme, och så kom Jenny vid kvart i elva.

 


image670


Sen så var vi där till ungefär kvart i två, fyra timmar för mig, och tre timmar för Jenny. Vi solade, läste, pratade, fikade, åt lite lätt lunch, åt glass, och jag tog mig även ett dopp i sjön, men Jenny avstod och tog bara en dusch. Jättemysigt hade vi det i alla fall där.

 

När vi sen kom hem så var vi bara hemma en kort stund, och sen så fick Jenny för sig att hon ville övningsköra! Det har jag tjatat om i ett år och fyra månader nu... Ända sedan hon fyllde 16. Vi gick kursen och ordnade alla tillstånd då, och sen dess har hon inte velat köra en enda gång... Men nu ville hon helt plötsligt! Och självklart så ställde jag upp på det!

 

Så vi åkte iväg till Stockholmsmässan i Älvsjö. Där är en stor parkering, och där körde jag med Jimmy i början när han övningskörde för några år sen. Sen så körde Jenny runt där i ungefär en och en halv timme. Hon tyckte att det var jättekul, och det gick jättebra för henne. Vi tränade mest på dragläget och att växla.

 


image672


image673


Vi var hemma igen vid halvfemtiden. Jimmy kom hem ungefär samtidigt från jobbet då. Jenny stack iväg en sväng till Centrum, för hon ville ha våfflor till middag, med glass till, och glass hade vi ingen hemma. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning.

 

Sen så hjälptes vi åt alla tre med middagen. Och så åt vi frasvåfflor med gräddvaniljglass till middag. Satt och pratade en stund också.


image671


Kommentarer
Postat av: annebelle

Ja, äntligen blev det en varm och skön dag! Men badat har jag inte gjort ännu...

2007-07-02 @ 21:15:03
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Det var andra badet för mig i år...

2007-07-02 @ 21:17:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Åhh, va kul att Jenny ville övningsköra...och att hon tyckte det var kul.

2007-07-03 @ 18:26:10
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, jag hoppas verkligen att hon kommer igång ordentligt nu! Bara åtta månader tills hon fyller 18!

2007-07-03 @ 19:53:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0