Dagens Dagbok - Onsdagen den 18 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost sen med nyhetsläsning i datorn under tiden. Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt han förstås frukost. Jimmy hade åkt till jobbet vid halvsju som vanligt. Jenny hade sovit borta i natt, och sen så hade hon åkt direkt till jobbet för att jobba ett pass i dag mellan sju och fyra.

 

Inget badväder tyvärr i dag... Funderade på att ta en promenad, men hade ingen större lust. Både Borzko och jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma ett tag. Jag satt lite vid datorn också.

 

Vid halvelvatiden sen så tog vi bilen och åkte till Länna för att handla på Willys. I dag blev det åtta plastkassar fulla, och det gick på cirka 900:- kronor.

 

Väl hemma igen så packade vi upp allt. Sen så åt vi lite lätt lunch och tog en fika. Efter det så gick vi en sväng till Centrum tillsammans.

 

Först så var vi på Phone House, och där köpte sig Borzko en ny Bluetooth till sin mobiltelefon, för 900:- kronor. Sen så var vi på Apoteket Shop och köpte några smågrejer. Och slutligen så var vi på Åhléns där jag köpte mig Date parfym.

 

Sen så slappade vi hemma resten av eftermiddagen. Jag satt lite vid datorn. Och så läste jag en hel del i min bok. Lite sol ibland, och då sprang jag ut och satte mig på uteplatsen. Och så moln ibland, och då sprang jag in och satte mig i köket... Borzko satt mest och läste i sin bok i köket.

 

Vid fyratiden sen så stack Borzko iväg till tunnelbanan. Han skulle möta upp med en jobbarpolare vid Globen vid halvfemtiden. Sen så skulle de gå och käka middag och dricka ett par öl. Och efter det så skulle de gå och se Hammarby spela hemmamatch i fotboll på Söderstadion klockan sju.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad mycket parfym du använder?

2007-07-18 @ 19:28:12
Postat av: Bim

---> Anonym: Jaså!? Tycker du det!?

2007-07-18 @ 19:30:31
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

bim, jag måste verkligen säga att jag tycker om din blogg skarpt, har nu följt den i lite mer än ett år, tycker du är värld massa beröm:) du skriver bra och instressant, sedan precis lagom:)
ha en super trevlig fortsätt sommar.
Kram/Anonym tjej på 20 år :)

2007-07-18 @ 21:18:28
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack så jättemycket för ditt beröm om min blogg! Jag hoppas att det är ärligt menat. Jag blir alltid så skeptisk när jag får beröm, för jag tror alltid att det år någon som driver med mig. Men jag hoppas att du menar allvar. Tack i så fall för att du följer min blogg! :-D

2007-07-18 @ 21:21:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Hej!
Ta åt dig av berömmet, med mina ögon sett verkar det vara ärligt menat. Hittade också hit för ett tag sedan, och nu går jag in hit så gott som
varje dag. Brukar även kika på din dotters blogg. Jag undrar hur långt det är från Farsta in till sthlm centrum, kanske en konstig fråga men jag blev bara nyfiken. Själv bor jag i Övik och har inte varit i sthlm mer än tre gånger. Har du besökt Övik någon gång? Det är riktigt fint och trevligt här :)
Ha en fin kväll.
Hälsningar Josefin

2007-07-19 @ 00:06:56
Postat av: Anonym

Jag skrev första kommentaren, menade bara att du köper väldigt ofta parfym, använder du så mycket så att den tar slut SÅ fort?

2007-07-19 @ 00:09:12
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack ska du! Det är så roligt att få uppskattning för min blogg! Även om jag till största del bloggar för min egen del, så är det ju självklart att man också vill ha några som läser bloggen, och att de tycker om det man gör. Kul att du också läser Jennys blogg. Jag tycker att hon skriver bra. Från Farsta in till Stockholm City är det lite drygt en mil har jag för mig. Jag kommer inte riktigt ihåg, det var ett tag sedan jag hade stegräknaren med mig. Jag letade här i bloggen efter någon gång som jag hade gått in och haft räknaren med mig, men jag hittade inget. Det tar i alla fall ganska så exakt två timmar att gå i hyfsad rask takt. Nej, jag har aldrig varit i Övik. Måste faktiskt tillstå att jag inte ens vet var det ligger... ;-) Ha en bra dag! Och tack för att du skrev! :-)

2007-07-19 @ 09:10:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, men Date är ju ingen riktig parfym. Det är ju bara eue de cologne eller eue de toilette eller vad det nu heter. Så den är ju svag, så jag tar ju rätt så mycket. Och jag använder den varje dag. Så du har nog rätt i att jag köper nya ganska så ofta. ;-)

2007-07-19 @ 09:12:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0