Dagens Dagbok - Onsdagen den 25 juli 2007 - Hela Dagen och Hela Kvällen.

Mobilen larmade klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste nyheter i datorn. Borzko gick upp vid åttatiden och gjorde sina morgonbestyr, och sen så åt han frukost. Jimmy hade åkt till jobbet vid halvsjutiden som vanligt. Jenny var inte hemma, hon sov hos J. i går natt.

 

Borzko stack iväg till IKEA vid strax före tio. Jag väntade hemma, för jag trodde att våra teve skulle komma med hemkörning. Men det gjorde de inte, utan jag fick ett SMS att jag skulle hämta dem på HemKöp, där vi har vår paketservice. När Borzko kom tillbaka från IKEA så åkte vi till Centrum och hämtade ut teveapparaterna.

 

Borzko hade handlat två stycken Billy-bokhyllor med överhyllor på IKEA. Vi hade fyra stycken hyllor sedan förut i vårt sovrum. Nu har de varit överfulla en tid, eftersom jag köper så mycket böcker... De är 60 cm breda, och vi hade tänkt oss två stycken såna till. Men de hade utgått ur sortimentet i den storleken, nu fanns det bara 40 cm och 80 cm. Då fick det bli två stycken 40 cm, för de större fick inte plats.

 

(Jag har ju sex stycken bokhyllor i vardagsrummet också, och de är 80 cm breda. De är också proppfulla med böcker. Jag har de flesta inbundna böckerna i vardagsrummet, och de flesta pocketböckerna i sovrummet.)

 

Sen så höll vi på i stort sett hela dagen, med bara uppehåll för lunch, fika, och middag. Vi monterade hyllor, flyttade om böcker, installerade teve, programmerade kanaler, drog antennkablar och elsladdar, m.m. Och allt som kunde strula, ja det strulade... Allt tog mycket längre tid än vad vi trodde från början.

 

Jimmy kom hem vid halvfemtiden som vanligt. Då åt vi pizza från pizzerian till middag. Jag åt en Pizza Grön.

   


image861


Efter middagen så fortsatte vi med vårt jobb. Ingen tid att blogga blev det alls på hela dagen i dag. ;-D Jimmy och jag åkte en snabbis till Centrum vid åttatiden och handlade mejerivaror och lite godis.

 

Vid halvtiotiden så var vi äntligen klara med allting. Men då var vi också nöjda med vårt jobb. Se bilder på teve och hyllor i separat blogginlägg.

 

Fast jag skulle egentligen vilja sortera om och göra i ordning bland precis alla mina böcker, både de i sovrummet och de i vardagsrummet. Får väl se om jag kanske orkar med det någon annan dag innan jag börjar jobba igen...

 

Jimmy satt sen på sitt rum vid datorn och teven. Borzko satte sig uppe i vardagsrummet och tittade på sport på teve. Och jag satte mig i köket med datorn för att äntligen ta mig tid att blogga lite, läsa bloggar, och läsa nyheter. Jenny har varit med J. hela dagen i dag, och sover där även i natt.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Pizza grön lät inte sådär jättegott, men jag antar att den är vegetarisk och inte möglig?! ;-D
*kram*

2007-07-25 @ 22:49:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Den heter faktiskt Pizza Grön! Det är auberginer, zucchini, färska tomater, champinjoner, oliver, lök, och persilja på den. Jättegod! :-)

2007-07-25 @ 22:57:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Sätter du alltid klockan på väckning, även när du är ledig?
Jag vaknade vid femtiden av att jag behövde gå upp och kissa. Sedan kunde jag inte somna om. Jag låg och läste en stund. Det fick tyvärr inte mig till att somna, så då gick jag upp och satte mig här vid datorn. Jag hoppas på att lägga mig snart igen. Det är jobbigt när man inte kan sova.

2007-07-26 @ 05:50:51
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, jag ställer alltid mobilen på alarm, även när jag är ledig. Jag vet att de flesta tycker att jag är lite konstig... Men jag mår bäst så, både fysiskt och psykiskt. Jag sover alltid sex timmar. Och det passar mig att sova mellan ett och sju när jag är ledig. Och när jag jobbar så sover jag mellan halvelva och halvfem.

2007-07-26 @ 08:33:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0