Dagens Dagbok - Onsdagen den 4 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

När jag kom hem vid halvfyratiden så satte jag mig och tog det lugnt ett tag. Fötterna och benen behövde vila lite. Satt i köket med datorn i knäet och höll på med lite allt möjligt i en timme ungefär.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt han och jag middag tillsammans. Det blev samma middag som i går, för jag lagade så mycket då, så det fanns kvar av allting.

 

Sen kom Jenny hem vid kvart över fem. Hon hade slutat klockan tre i dag, och sen varit iväg en sväng efter jobbet, och jag trodde hon skulle vara borta längre tid, därför hade vi inte väntat på henne till middagen. Men hon åt när hon kom hem, och vi satt kvar med henne.

 

Vid sextiden sen så ville Jenny gå en sväng till Centrum för att handla lite, så jag följde med henne. Hon handlade lite sminkgrejer och lite smycken, text och bild kommer kanske i hennes blogg. Själv så handlade jag bara en ny mascara på extrapris för 60:- kronor på Åhléns. Och en varsin glass blev det också.

 

Sen tänkte jag köpa den här tröjan på Cubus. Men tyvärr så fanns den bara i grönt, och det har jag ju inte gärna. Så den fick hänga kvar i affären. Men jag tyckte texten var kul och passade mig! ;-)

   


image689


När vi kom hem igen så satt jag, Jenny och Jimmy och tittade efter bärbara datorer på Internet. Jennys tangentbord på hennes bärbara dator har ju gått sönder, så hon får lov att ha ett separat tangentbord inkopplat, och det är ju inte så kul. Inte lönsamt att lämna in den på reparation heller. Så förmodligen så blir det att vi köper henne en ny bärbar dator. Kanske redan i morgon.

 

Sen så åkte Jimmy iväg med bilen till sina kompisar i Hagsätra, och kommer väl hem vid tolvtiden som vanligt. Jenny och jag satt vid köksbordet med våra datorer en stund.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden i dag. Och hans kväll blev lika kort i kväll också. Bara två timmar. Men han hann med middag, dusch, iordninggörande, pratstund med både Jenny och mig, lite sportkoll på teven, och även en liten stunds bokläsning. Sen så la han sig vid halvtiotiden eftersom han ska upp halvfyra i morgon.

 

Jenny la sig också rätt så tidigt, redan vid halvelvatiden, men hon jobbar ju väldigt mycket för tillfället, och har nästan alltid tidiga morgnar. I natt sov hon visst bara fyra och en halv timme, och så jobba hela dagen på det, så jag förstår att hon blir trött.

 

Och jag ska nu blogga det här, sen så ska jag läsa lite i min bok, men det blir säkert några små kortare stunder vid datorn igen för mig innan det är sängdags vid ettiden.


Kommentarer
Postat av: Maria

Jättesöt tröja :)

2007-07-05 @ 20:39:01
URL: http://mialia.blogg.se
Postat av: Bim

---> Maria: Ja, visst var den!? Men jag har ju tyvärr aldrig grönt...

2007-07-05 @ 20:45:08
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Gunilla

Haha, den tröjan har Monica! Hon är vegetarian sen många år! *kram*

2007-07-05 @ 22:16:03
Postat av: Bim

---> Gunilla: Jaha! Okej! Ja, den är jättefin! :-D

2007-07-05 @ 22:18:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0