Dagens Dagbok - Onsdagen den 4 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost med nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Familjen var på jobbet. Borzko hade gått upp fyra och åkt till jobbet. Jimmy och Jenny hade åkt hemifrån vid sextiden. Jimmy hade då skjutsat Jenny till jobbet på McDonalds, och sen så hade de ätit frukost där tillsammans, innan han stack iväg till sitt jobb på Hägerstens Brädgård, för att jobba mellan sju och fyra. Jenny skulle jobba ett pass mellan sju och tre i dag.

 

Jag höll på och fixade lite här hemma, och satt även lite vid datorn. Sen vid kvart över nio så gick jag iväg till Centrum och till Tunnelbanan. Jag och två jobbarkompisar hade bestämt att ses i dag för att promenera och prata. Regnade gjorde det ju på morgonen förstås... Den ena kollegan hoppade av på grund av vädret. Men jag och Snurran bestämde oss för att ses ändå. Kan man inte promenera så kan man ju alltid fika någonstans och prata där.

 

Mötte upp med Snurran klockan tio vid Klarabergsviadukten. Jag hade trotsat det dåliga vädret, och tagit på mig shorts och topp, och inte tagit med något paraply, men jag tog i alla fall med en tröja. Vädret var mulet och grått när vi träffades, men det såg ut som om regnet hade dragit bort. Så vi bestämde oss för att promenera ut till Djurgården.

 


image685


Vi promenerade bort till Djurgården, sen runt hela Djurgården, och sen tillbaka in till City igen. Vi gick inte så snabbt, utan i lagom takt så vi kunde prata bra. Inget regn kom det, och det blev varmare och varmare. Tröjorna åkte ganska så snabbt av oss. Jättemysigt och fint att gå runt på Djurgården. 

 


image686


Vi var tillbaka i City vid tolvtiden. Då var vi hungriga och törstiga så vi gick in McDonalds och köpte varsin McBean (vegetarisk hamburgare) och varsin Ramlösa. Sedan så satte vi oss på en bänk på Norrmalmstorg och åt och drack.

 

När vi var klara så gick vi till Pressbyrån och köpte varsin kaffe, och sen fortsatte vi vår promenad. Nu gick vi mot Kungsgatan, för jag skulle till en affär där och titta efter ett par skor. Melins på Kungsgatan 53 gick vi till, och där köpte jag mig ett par Birkenstock Papillo, svarta med diamanter på spännena. (Se tidigare blogginlägg). 800:- kronor kostade de.

 

Gick sen till Hötorget och kollade lite, för jag söker en ny midjeväska. Men jag hittade ingen som jag ville ha. Då gick vi söderut, Drottninggatan och mot Gamla Stan. Och sen vidare mot Slussen och slutligen Medborgarplatsen. Varsin glass köpte vi på vägen också. Södra Station blev slutmålet, för där skulle Snurran ta pendeltåget hem till Tullinge igen.

 

Blev stående en bra stund och pratade där också, innan vi slutligen skiljdes åt vid tretiden. Då gick jag mot tunnelbanan i Medborgarplatsen och åkte hem till Farsta igen. Kom hem vid halvfyratiden, sex timmar efter att jag gick iväg i morse. Jag glömde tyvärr att ta med mig stegräknaren i dag, men jag tror nog att vi gick, effektiv tid, i minst tre timmar, kanske i fyra timmar.

 

Det var en mycket trevlig dag i alla fall. Tack Snurran! Det gör vi om!


image687


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Hej Bim!
såg en bild av din dotter jenny och kände faktiskt igen henne från en fest ganska nyligen. Heter hon/ni möjligen kullin?

2007-07-04 @ 21:51:32
Postat av: Bim

---> Mathilda: Hej! Ja, hon/vi heter Kullin! Här har du hennes egen blogg: http://jennykullin.blogg.se/

2007-07-04 @ 21:53:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Tack själv för en mycket trevlig dag! Minst fyra timmar gick vi! :-)
Känns i fötterna fortfarande!! ;-D

2007-07-04 @ 22:03:01
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, både i fötterna och i benen faktiskt! ;-D

2007-07-04 @ 22:05:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Vilken härlig dag! Förstår att du inte hade tid att blogga ;-) Men det var väl värt att vänta på dina uppdateriingar!

2007-07-05 @ 10:43:58
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var en jättemysig dag! :-D

2007-07-05 @ 14:09:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0