Dagens Dagbok - Söndagen den 22 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste nyheter i datorn. Borzko gick upp klockan åtta och gjorde sina morgonrutiner, och sen så åt han frukost.

 

Ingen av Jimmy och Jenny var hemma. Jimmy sov över hos en kompis i Hagsätra i natt. Och Jenny sov ju också borta hos en vän.

 

När Borzko och jag var klara med alla våra morgonrutiner, vid niotiden, så satte vi båda igång med veckostädningen tillsammans.

 

Och vi gjorde förstås nästan exakt det som vi alltid gör: bytte lakan i alla sängar, bytte alla handdukar, tvättade lakan, tvättade handdukar, tvättade kläder, strök kläder, dammsög, torkade golven, putsade speglar och glasytor, och skurade lilla toaletten plus stora badrummet. Dammade gjorde vi inte i dag, det hade ingen av oss lust med.

 

Jimmy kom hem vid tiotiden. Han hade även en kompis med sig som skulle uträtta några ärenden här i Farsta. Men han var bara här i cirka en timme, och sen så gick han. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satt han vid datorn.

 

Vid ettiden sen så stack Jimmy och jag iväg med bilen. Vi var först en sväng bort till MediaMarkt i Heron City vid Kungens Kurva. Nästan alla andra affärer har ju sitt sortiment på sina hemsidor, men inte MediaMarkt... Så vi åkte dit för att kolla på platteve. Men de hade ingenting bättre och billigare än det vi hade tittat ut på OnOff, så vi åkte hem till Farsta igen.

 

Och så blev det att vi handlade på OnOff i Farsta som vi nästan alltid gör. Jag kände att jag ville ge barnen varsin platteve att ha på sina rum, istället för de klumpiga bildrörsteven som de har haft. Jag har ju fortfarande kvar lite av mitt arv, och jag spenderar gärna pengar på mina barn. Jag har ju bloggat Dagens Shopping nedanför, så där kan ni se vilka teve vi köpte. Jenny fick hela sin, men Jimmy fick lägga till lite pengar, eftersom han valde en mycket större teve än vad jag hade tänkt att köpa.

 

När vi kom hem igen så hade Borzko åkt iväg. Först skulle han på Råsunda med några jobbarkompisar och se Hammarby spela en match i någon Cup. Och efter det så skulle han hem till sin Mamma och hälsa på.

 

Jenny har varit kvar hos sin vän hela dagen.

 

Jimmy och jag hjälptes åt med att packa upp, och programera, och få igång båda teveapparaterna. Det blev jättebra och jättesnyggt i båda rummen.

 

Middag åt vi vid fyratiden. Vi tog bara varsin färdigrätt från frysen i dag.

 

När allt var klart så stack Jimmy hem en sväng till en kompis i Hagsätra, för han hittade inte sitt trådlösa tangentbord som han ska ha till nya teven, och han trodde att han hade glömt det hos sin kompis.

 

Jag satte mig vid datorn en stund, bloggning, bloggläsande, och nyhetsläsande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0