Dagens Dagbok - Söndagen den 29 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy och jag stack iväg vid fyratiden i hans bil. Vi åkte till McDonalds i Sköndal där vi åt vår middag. Jag åt en McBean-vegburgare med pommes frites och cola light. Sen efter det så blev det en caffe latte med en McFlurry-glass.

 

När vi kom hem igen så fortsatte vi att sitta uppe i vardagsrummet. Jimmy fortsatte med sitt WOW-spelande, och jag fortsatte med att varva datorn med boken. Jag läste så småningom ut boken också: "Hej då allihopa" av Conny Palmkvist, och bloggade ett inlägg om den.

 

Vid åttatiden så tog vi en sväng med bilen igen. Den här gången bara bort till Centrum. Och så var vi på HemKöp och köpte chips, dipp, glass, choklad, och godis för att ha till filmen som vi tänkte att se lite senare.

 

(Usch, vad jag har ätit mycket onyttigt på sista tiden... Och dålig på att promenera har jag också varit... Nu får jag ta och skärpa till mig lite grann... Om jag går upp lite grann i vikt gör inget, men över sextio kilo vill jag absolut inte väga...)

 

Lite WOW-spelande för Jimmy sen igen när vi kom hem. Och lite datoriserande för mig. Sen klockan nio så tittade vi på en film på TV3. Det var "Terminator 3 - Rise of the Machines" från 2003. Vi hade sett den förr, men kände för att se om den, för den är klart cool.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid niotiden. Sen så gick han och la sig redan vid halvtiotiden, för han ska ju gå upp klockan halvfyra i morgon bitti. Nu är semestern slut för honom för den här omgången. Men det har varit trevligt att ha haft honom hemma i sammanlagt tre veckor. Två veckor nu, och en vecka tidigare i sommar.

 

När filmen var slut vid elvatiden så flyttade Jimmy ner på sitt rum med sin dator och alla prylar. Mysig dag och kväll har det varit med Jimmy i dag.

 

Jag flyttade ner med datorn, boken, och alla mina prylar, ner till köket. Och nu lär jag väl bli sittande här i någon dryg timme till innan det är dags för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0