Dagens Dagbok - Söndagen den 8 juli 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så ringde mobilen klockan halvsju. Jag gick upp lite tidigare för att jag skulle skjutsa Jenny till jobbet. Duschade och gjorde mig i ordning. Sen så väckte jag Jenny klockan sju. Hon kom upp efter ett litet tag. Lite trött var hon förstås, för hon och Jimmy kom hem vid strax före fyra från festen i natt/morse...

 

Jenny gjorde sig i ordning, och sen så åkte vi iväg vid halvåtta. Jag lämnade av henne på jobbet, hon skulle jobba ett pass mellan åtta och fem i dag. Sen så åkte jag hem igen, och var hemma igen strax före åtta.

 

Jag åt frukost när jag kom hem. Sen så satte jag mig vid datorn en liten stund. La in mina fotografier från gårdagens EFIT bland annat. Borzko gick upp vid strax efter åtta. Han genomgick sina morgonbestyr förstås, och sen så åt han också frukost.

 

Vi konstaterade att det (som vanligt) regnade utanför fönstret. Och att det (givetvis) inte skulle blir någon stranddag i dag heller... Så vi satte tillsammans igång med veckostädningen.

 

Och vi gjorde det som vi nästan alltid gör: bytte lakan, bytte handdukar, tvättade lakan, tvättade handdukar, tvättade kläder, strök en jättehög med kläder, dammsög, torkade golven, skurade toaletten och badrummet, m.m.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid halvtolvtiden. Han åt frukost då, och Borzko och jag passade på att äta lite lätt lunch då.

 

Jimmy duschade sen och gjorde sig i ordning, och sen så satt han en stund vid datorn. Borzko och jag slutförde vår städning.

 

Vid halvtvåtiden så var vi alla klara med det vi hade tänkt göra. Då gjorde vi nåt som jag aldrig brukar göra på dagen: tittade på film. Jag brukar ha svårt att sätta mig och kolla på film på dagen. Varför vet jag egentligen inte. Jag kan ju sitta med datorn, och även sitta och läsa en bok, men film ser jag helst på kvällen.

 

Men i dag blev det ett undantag. Jimmy kände sig lite slö och ville se på film. Borzko och jag tyckte att vi hade gjort nog med nytta och kände också för det. Så vi såg på två filmer i rad. De var en och en halv timme långa vardera, så det passade perfekt. Vi satt och kollade mellan halvtvå och halvfem.

 

Filmerna vi såg var: "Beck - Gamen" och "Beck - Den Japanska Shungamålningen". Båda filmerna var bra. De var precis som alla andra Beck-filmer, och jag gillar alla Beck-filmer.

 

När filmerna var slut och klockan var halvfem så åkte Jimmy iväg för att hämta upp Jenny på McDonalds när hon slutade klockan fem.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hej! Fin och välskriven blogg. :)
Jenny & Jimmy är båda dina barn eller? Ni verkar ha bra familjekontakt. Underbart! kram på dig

2007-07-08 @ 17:26:17
Postat av: Bim

---> Anonym: Hej! Tack för berömmet! Ja, det är mina underbara "ungar". Jimmy är 19 och Jenny är 17. Jo, vi har nog bra kontakt! Har jobbat hårt på det! ;-D Kram själv!

2007-07-08 @ 18:00:40
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0