Dagens Dagbok - Tisdagen den 10 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Vi åt middag vid halvfemtiden. Och sen så satt vi kvar i köket och pratade en stund. Sen så gick Jenny in på rummet och varvade städning med datorn igen. Jimmy satt på sitt rum en stund vid sin dator. Och jag satt i köket med min dator. Vid sextiden sen så stack Jimmy iväg till sina kompisar i Hagsätra.

 

Jenny och jag flyttade upp i vardagsrummet vid sjutiden, med våra datorer förstås. Jenny slötittade lite på teven också. Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag och dusch blev det förstås för honom då.

 

Klockan åtta sen så tittade vi alla tre på "Allsång på Skansen". Även om det inte direkt var några av mina favoritartister med, så var det som vanligt bra.

 

Satt kvar sen uppe i vardagsrummet resten av kvällen. Jag och Jenny höll mest på med våra datorer, slötittade lite på teve också. Borzko tittade på teve. Och pratade gjorde vi ju givetvis också.

 

Borzko gick och la sig vid halvtiotiden, han ska upp halvfyra i morgon bitti. Jenny gick och la sig vid elvatiden, hon ska upp vid femtiden i morgon bitti. Jimmy kommer väl förmodligen hem vid tolvtiden som vanligt, han ska upp klockan sex i morgon bitti. Och jag lägger mig väl vid ettiden som vanligt, jag ska upp klockan sju i morgon bitti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0